Halit Ergenç: "Alnımızın teriyle kazanıyoruz"

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, önceki gün oğulları Ali ile Etiler Grandma'daydı. Korel, çıkışta oğulları Ali'nin görüntülenmemesi için hızlıca araca götürürken Ergenç ise ayaküstü kendisine yöneltilen soruları cevapladı.

Halit Ergenç: "Alnımızın teriyle kazanıyoruz"
Sözcü'den Mustafa Kızgınyürek'in haberine göre önümüzdeki günlerde sete gireceklerini belirten oyuncu Yunanistan’dan ev alacaklarına dair çıkan haberleri yalanlayarak, ”Bahsi edilen yerlere daha önce gitmedik bile” dedi. Aynı zamanda geçtiğimiz günlerde kendi sosyal medya hesabından evliliği hakkında sert yorum yapanlara aynı şekilde bir metinle karşılık verdiği hatırlatılınca ise oyuncu ”Ne söylemek istiyorsam orada söyledim. Ben zaten o kadar sık kullanmıyorum sosyal medyayı. Yorumu kapatmayı da düşünmedim. Orası enteresan bir platform. İnsanlar çok acımasız olabiliyorlar. İnsanın ünlü olması her türlü şeyi söyleyebileceğiniz anlamına gelmiyor” dedi.

“ALNIMIZIN TERİYLE KAZANIYORUZ”

Aynı zamanda “İnsanlar sizden şöhret ve paranın bedelini mi çıkarmaya çalışıyor?” sorusu karşısında oldukça gerilen oyuncu ”Biz çalışıyoruz. Deli gibi çalışıyoruz. Bir şey kazanıyorsak alnımızın teriyle kazanıyoruz. Kimsenin bunu hesabını sormaya hakkı yok. Biz ne yapıyorsak karşılığını alıyoruz. Bunun için çok çaba sarf edıyoruz. Bir çok noktada hayatımızdan odun veriyoruz. Bedavadan yaşamıyoruz. Herkesin derdi kendine büyük. Eğer olabilseydi herkes bu şekilde oyuncu olabilirdi. Parayla pulla alakası yok. Bu bir yaşam tarzı, bu bir meslek. Mesela burdan herhangi bir insan geçip giderken… Ben ömrümün belli bir takım günlerini sizlerle geçiriyorum. Siz de kendi mesleğinizi yapıyorsunuz. Her mesleğin bir ağırlığı var . Herkesin mesleğine dışardan bakınca kolay gelir” ifadelerini kullandı.

Halit Ergenç: "Alnımızın teriyle kazanıyoruz"