Hamdi Alkan: "Selen'in her daim yanındayım"

"İmdat" şarkısıyla büyük çıkış yapan Selen Görgüzel, önceki akşam sahneye çıktı. Görgüzel, bu özel sahnede iki ayrı kostüm giydi. Selen Görgüzel, ünlü modacı Barış Avcı imzalı derin sırt dekolteli siyah kostümüyle sahne tarzındaki iddiasını ortaya koydu.

Hamdi Alkan: "Selen'in her daim yanındayım"
Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre Türkiye'nin pop assolisti olarak işaret edilen Selen Görgüzel'in sadece yakın dostlarından oluşan iş sosyete ve cemiyet hayatından 100 kişinin davetli olduğu "İmdat" şarkısının ilk konserinde sahne performansıyla büyüledi. Görgüzel, bu özel sahnede iki ayrı kostüm giydi.

Selen Görgüzel, ünlü modacı Barış Avcı imzalı derin sırt dekolteli siyah kostümüyle sahne tarzındaki iddiasını ortaya koydu.

Basın mensuplarını sorularını yanıtlayan Selen Görgüzel, teşekkürlerini, "Öncelikle 'İmdat' şarkısının sözleri için Şehrazat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Başından beri yanımda olan eşim Hamdi Alkan'a da çok teşekkür ediyorum" sözleriyle iletti.

Selen Görgüzel'in kızı İlknaz, "Çocukluktan beri annemin sesiyle büyüdüm, sesinin güzelliğine bu yaşıma kadar şahit oldum. Şimdi artık herkesin bu özel kadınla ve bu özel sesle tanışması beni mutlu edecek" sözleriyle düşüncelerini paylaştı.

Görgüzel'in eşi Hamdi Alkan ise "Selen'in her daim yanındayım, ben sesinin güzelliğini biliyorum ama ilk defa profesyonel bir sahnede dinleyeceğim. Ben de onun kadar heyecanlıyım" dedi.