Hamit Altıntop sezonu kapadı!..

Sezon başı ameliyat olan 33 yaşındaki futbolcu, tam sahalara dönecekken yeniden sakatlandı. İdmanda Koray'ın darbesiyle ayak bileği kırılan Hamit, resmi maç oynamadan sezonu kapadı.

Hamit sezonu kapadı!..
Sabah'tan Mehmet Özcan'ın haberine göre Galatasaray'da sezon başı ameliyat olan ve 6 aydır tedavi gördüğü için bu sezon hiç forma giyemeyen Hamit Altıptop'un önceki gün idmanda sağ ayak bileğinin kırıldığı ortaya çıktı. İki haftadır takımla çalışan 33 yaşındaki futbolcunun ayak bileğinde posterior malleol kırığı olduğu açıklandı. Sarı-kırmızılı ekipte bir yılda 2 milyon 750 bin Euro ücret alan Hamit Altıntop, böylece tek bir resmi maçta forma giymeden sezonu kapatmış oldu.

'FEDA'YI KABUL ETMEMİŞTİ

Yönetim, son maçını 3 Haziran 2015'te Bursaspor'a karşı oynayan Hamit'ten devre arası yıllık ücretinde indirime gitmesini istemiş ancak ret cevabı almıştı. Hamit, Aslan'a transfer olduğu günden bu yana 84 maçta oynamadı, 431 günü tedavi ile geçirdi ve imza sonrası takımının oynadığı 194 maçınyüzde 43'ünü sakatlık yüzünden kaçırdı. Hamit, bu süreçte 11.3 milyon Euro kazandı.

PUSKAS ÖDÜLÜNÜ ALMIŞTI...

Sakatlıklardan bir türlü kurtulamayan Hamit, 2010 yılının en iyi golünü atmıştı. FIFA ve France Football dergisi tarafından her sene verilen yılın en iyi golü adlı Puskas Ödülü'nü Kazakistan'a attığı golle 2010 yılında Hamit Altıntop kazanmıştı.

Hamit Altıntop sezonu kapadı!..
Konular Spor Haberleri