Hamza Hamzaoğlu bombaladı!..

Galatasaray'ın eski hocası Hamza Hamzaoğlu, Wesley Sneijder ve Mustafa Denizli ile ilgili konuştu...

Hamza Hamzaoğlu bombaladı!..
Habertürk'ün haberine göre Galatasaray'dan ayrılan Hamza Hamzaoğlu, Wesley Sneijder'in "Onun döneminde çalışmıyorduk" sözlerine cevap verdi. Hamzaoğlu, Mustafa Denizli'nin Atletico Madrid maçında kulübede olmamasını da eleştirdi.

SNEIJDER'E; "BU ZAYIF KARAKTERİN İŞİ"

Hamza Hamzaoğlu, 360 kanalında yayınlanan Telegol programına yaptığı açıklamada Sneijder ile ilgili olarak "Sneijder ile aramızda bir problem yoktu. Hayret ve şaşkınlıkla bakıyorum. Kolay bir iş, başkasının üstüne yıkmak ama olsun. Bu zayıf karakterlerin işidir. Yönetimden birinin söyleteceğini sanmam. Oyuncu bu cüreti bir yerlden güç almazsa bulamaz. Ben bütün olumsuzlukları kabul ediyorum" ifadelerini kullandı.

"BU YORUMLARI GÖRÜNCE ALLAH'A ŞÜKÜR EDİYORUM"

Arkasından iş çevirildiğini belirten Hamzaoğlu, "Bu yorumları, bu olayları görünce Allah'a şükür ediyorum, doğru zamanda ayrılmışım. Ben tazminat maddesi koydurmadım, ayrılmak isteyen insanlara "Madde var ayrılmam" demem. İstemiyorlarsa ayrılırdım, ayrıldım da" açıklamasını yaptı.

HAMZAOĞLU'NDAN DENİZLİ'YE ELEŞTİRİ!

Mustafa Denizli'nin Atletico Madrid maçında takımın başında olmamasını eleştiren Hamzaoğlu, "Ben göreve gelseydim takımın başında maça çıkardım. Orada Taffarel duracağına kenarda, Mustafa Hoca dursaydı. Bu maç bu kadar önemli miydi?" dedi.

"BİZ VURULMUŞUZ, HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL"

Yönetime eleştirilerde bulunan Hamzaoğlu, "Beni neden apar topar gönderdiler? Antalya ve Atletico Madrid maçını kazanacaktım belki de? O zaman ne yapacaklardı. Ya hiç önemli değil, biz vurulmuşuz önemli değil. Ben herkese hakkımı helal ediyorum" şeklinde konuştu.
Konular Spor Haberleri