Hamza Hamzaoğlu: "Evet, benim oğlum..."

Sinem Yanmaz adlı kadın, tecrübeli hocadan bir oğlunun olduğunu açıkladı. Hamzaoğlu ise, “E.Ç. nüfusuma kayıtlı çocuğumdur” dedi.

Hamza Hamzaoğlu: "Evet, benim oğlum..."
Sabah'tan Emirhan Ergen'in haberine göre Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun, Denizlispor'u çalıştırdığı dönemde evlilik dışı bir çocuğu olduğu ileri sürüldü.

O yıllarda kulübün medya sorumlusu olan Sinem Yanmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Hamza Hamzaoğlu'dan olan oğlu E. Ç. H.'nin 5 yıldır meşrulaştıralamamasından yakındı.

Nergiz Hanım'la evli olan ve iki çocuğu bulunan tecrübeli çalıştırıcı, "E. Ç., en başından itibaren şahsım tarafından tanınan ve nüfusuma kaydettirmiş olduğum oğlumdur" dedi.

Hürriyet'te yer alan habere göre Hamzaoğlu'nun bu açıklamasının üzerine Sinem Yanmaz, yine Facebook sayfasından ’Cevaben’ başlıklı paylaşımda bulundu. Kendisine ’gizli- saklı hayat dayatıldığını’ ve kendi yoluna gitme özgürlüğünün tanınmadığını ileri süren Sinem Yanmaz paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Neden bana ’En kısa zamanda eşime söyleyeceğim’ yalanı defalarca gözümün içine baka baka söylendi? Madem eş bilmiş ve kabullenmiş ne güzel, neden oğlum bunca yıl babasıyla bir parka dahi gidemedi, sokaklarda elinden tutamadı? Neden babamız ’hamzahamzaoglu’dur diyemedik biz saklayarak, saklanarak yasadık? Neden, Allah rahmet eylesin dedesi, babaannesi, halaları, kardeşleri oğlumun varlığından habersizdi bunca yıl? Oğlunu sadece nüfusta tanıyor olmak, kişisel menfaatler uğruna bunca yıl onu hayatına dahil edemeyip, meşru kılamayıp da simdi ’Oğlumdur’ açıklaması yapmak, ona annesiyle bir yalan balonu içerisinde gayrimeşru yaşamı layık görmek babalıksa, ben de anne değilim."
Konular Spor Haberleri