Hamzaoğlu'ndan 'derbi' mesajı!

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, gelecek haftaki Fenerbahçe derbisini kazanıp yollarına devam etmek istediklerini söyledi.

Hamzaoğlu'ndan 'derbi' mesajı!
CİHAN'ın haberine göre sarı- kırmızılı takımın sahasında Kayseri Erciyesspor'u 3-1 mağlup ettiği karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısında konuşan Hamza Hamzaoğlu, "Bugün iyi bir maç olacağını ve zor bir maç oynayacağımızı düşünüyorduk. Aynen düşündüğümüz gibi bir maç oynadık. Maça iyi başladık, tempolu başladık. Golle başladık. Atakları sürdüdürken gol yedik ilk yarı 1-1 bitti. İkinci yarı tempoyu sürdürdük. Oyuncularımızın kazanmaya inançları azmi ikinci golü getirdi. Sonrasında dengeli oynamaya başladık. Ama şükürler olsun son dakikalarda Sneijder'in golü ile 3-1 galip ayrıldık." dedi.

Hamzaoğlu, Manisaspor ile oynayacakları kupa maçının ardından Fenerbahçe derbisini oynayacaklarını oradan da galibiyetle ayrılarak emin adımlarla yollarına devam etmek istediklerini kaydetti.

Bir gazetecinin, 'Lider olarak Kadıköy'e gideceksiniz. Bunun avantajı olacak mı?' sorusuna ise Galatasaray'ın teknik patronu, "Liderlik tabiki önemli. İnanın bu durum bizim için farklı bir durum oluşturmuyor. Bizim hedefimiz, amacımız belli. Sezon içinde lider olmak veya üçüncü olmak önemli değil. Önemli olan sezon sonunda bu durumda olmak. Şu anda lideriz bunu hiç kaybetmeden sürdürmek istiyoruz. Kaybetsek dahi yolumuzdan sapmayacağız. Değişen birşey yok." diye cevap verdi.

Hamzaoğlu, fıtık ameliyatı olan Felipe Melo'nun yerine birinci alternatifleri olan Hamit'in performasından memnun olduğunu dile getirdi.

Hamza Hamzaoğlu, Manissapor ile oynayacakları Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında az forma şansı bulan oyuncularına şans vereceğini ifade etti.
Konular Spor Haberleri