Hande Acar'a "fast food" tepkisi!

Estetikleriyle sık sık eleştirilen Hande Acar, çocuklarıyla evde yemek keyfi yaptı. Masayı fast food yiyeceklerle donatan sosyetik güzel, yine tepki çekti. Takipçileri Acar’a ‘Fast food anne’ lakabı taktı.

Hande Acar'a "fast food" tepkisi!
Takvim'de yer alan habere göre sosyetenin en neşeli kadınlarından olan Hande Acar, yine sosyal medyanın kurbanı oldu. Erdinç Acar'la mutlu bir evliliği olan 3 çocuk annesi Acar, önceki gün evinde keyif yaparken bir fotoğraf paylaştı. Çocuklarıyla dizi keyfi yapıp, yemek yiyen Hande Acar'ın masasındaki fast food ürünler takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.

Hande Acar'a "fast food" tepkisi!

Çocukları için kutularca pizza ve kızarmış tavuk sipariş eden sosyetik güzelin bu pozu kısa sürede eleştiri yağmuruna tutuldu.

Fotoğrafının altına "Giyinip, süslenip davetlere gecelere akmak güzel tamam da... Sehpa başında aşklarımla pizza ziyafeti çekmenin yerini hiçbir şey tutmaz" yazan Acar, eleştri oklarının hedefi oldu. Takipçileri Acar'a "Fast food anne, bir tabak çorba yapsaydın çocuklarına daha faydalıydı", "Tamamen israf, Bu kadar pizza ve tavukla bir ordu doyardı" yorumları yaptı.

Hande Acar ise "Alt tarafı bir pizza yedik. İyi boğazımda kalmadı" dedi.