Hande Ataizi, Talat Bulut sorulunca neler söyledi?

Oyuncu Hande Ataizi, önceki gün Nişantaşı'nda tek başına alışveriş yaparken görüntülendi.

Hande Ataizi, Talat Bulut sorulunca neler söyledi?
Sabah Gazetesi'nden Okan Filizçay'ın haberine göre Ataizi, bayram tatilini İstanbul'da geçirdiğini söyledi. Yakında yeni bir projeye başlayacağını belirten Ataizi, yeni projesi hakkında fazla detay vermedi.

Ataizi, 18 yıl önce 'Melekler Evi' filminin setinde Talat Bulut tarafından gece 02.30 sularında odada senaryo çalışmaya ve de Van Gölü'ne girmeye davet edildiğini açıklamıştı. Talat Bulut ise bu iddiaları "Sanatçı kimlikleri olmayanlar savunma mekanizmalarında cinsel kimlikleriyle ön planda olmak isterler" yanıtını vermişti.

Geçtiğimiz günlerde 'Yasak Elma' dizisinin setinde çalışan Özge Şimşek'in dizinin başrol oyuncusu Talat Bulut tarafından tacize uğradığı iddiası üzerine Ataizi, sosyal medyadan açıklama yapmıştı. Ataizi, bu konunun hatırlatılması üzerine şöyle konuştu: "Genel olarak söyledim onu. 18 yıl önce arşivde olan bir şeydi. Tüm dünya kadınları arasında bir kampanya başlatıldı. Bunu yapanlar ifşa ediliyor. O şahısla ilgili ikinci kez herhangi bir şey söylemedim."

Yapımcılar ve oyuncuların tacizle ilgili yapmış olduğu ortak açıklamayı doğru bulduğunu ifade eden Ataizi, "Demek var ki bir şey var; herkes buna tepki gösteriyor. İnsanlar susmasın, herkes tepkisini göstersin" diye konuştu.