Hande Doğandemir'den samimi itiraflar

Hande Doğandemir, mesleğinde bir çok hayali ve umudu olduğunun anlatıyor ve ekliyor; "İnandığım bir proje için asla yapmam diyebileceğim bir kuralım yok..."

Hande Doğandemir'den samimi itiraflar
Vatan'dan Melis Güvenç'in röportajı...

Saçlarınız sizin için ne kadar önemli?


Her kadın gibi saçlarımın güzel görünmesini çok önemserim. Tabii ki göz önünde bir meslekte olduğum için fiziksel özellikleriniz öncelikli olarak ön plana çıkıyor. Bu anlamda saçlarımın bakımı ve kullandığım ürünlerin kalitesi bir o kadar önemli. Bir de aynanın diğer yüzü var. İzleyici ile yüz yüze temasa geçtiğiniz an... Sadece dış görüntünüz değil karakterinizle onlara dokunuyorsunuz.

Saçınızla ilgili radikal değişiklikler yapacak kadar cesur musunuz yoksa bu konuda asla dediğiniz şeyler var mı?

Mesleğimin doğasından dolayı saçlarımla ilgili radikal değişikliklere açığım. Bugüne kadar yer aldığım dizilerde ve sinema filmlerinde saçlarımın tarzı pek çok defa değişti. Baktığınızda saçlarınızla ilgili yapacağınız radikal bir değişiklik o karakterin içine girmenizi bile kolaylaştırıyor. İnandığım ve güvendiğim bir proje için şimdilik asla yapmam diyebileceğim bir kuralım yok.

Gençlik, güzellik ve bakım konusunda ne kadar hassassınız?

Saç bakımı herkesin en özel giyisisidir. Saçlarım kıvırcık olduğu için çok kolay şekil almıyor ve saç derimdeki hassasiyetten dolayı saçımı boyatamıyorum bile. Blendax’ın marka elçisi olmamın ardından yenilenen yasemin özlü formülü kullanmaya başladım. Ve saçlarımdaki pozitif değişime tanık oldum. Güzellik ritüelimde doğal özlerin enerjisine çok inanırım. Şampuanın içeriğinde yer alan doğadan gelen özler ile zenginleştirilen Blendax saçlarımı nemlendirip, kusursuzca besliyor.

Başka projeleriniz olacak mı?

Projeleri değerlendiriyorum. Bu senenin kariyerimde sürprizlerle dolu geçeceğini söyleyebilirim. Son bir senedir oyunculuk anlamında farklı worshoplara katıldım. Bu sürecin kariyerim pozitif yönde etkileyeceğine dair inancım tam.

Proje süreci su gibi geçti

Blendax ile yeni bir iş birliğiniz var. Nasıl yollarınız kesişti?

Şu an yıllardır bildiğim sevdiğim bir markayla beraber olmanın yanı sıra hayatımda kullandığım ilk şampuanın yüzü olmanın keyfini yaşıyorum. İzleyicilerin çoğu beni kıvırcık saçlarımla tanıyor, kampanya filminde ise baş döndüren dolgun saçlarımla karşılarına çıkıyorum. Teklif ve projeyi kabul etme süreci su gibi geçti ve keyifli bir çekim sürecinin sonucu olarak kampanyayı hazırladık. Eminim kampanya filminin ardından pek çok kişi Blendax’lı dolgun saçlarıyla  dolaşacak.

Daha huzurlu bir insan oldum

Ne kadar iddialısınız?


Mesleğimle ilgili pek çok hayalim ve umutlarım var. Her projede büründüğünüz farklı karakter, kariyer anlamında büyük bir adım. Gelen olumlu tepkilerden ne kadar doğru bir yolda olduğunuzu zaten izleyici size hissettiriyor. Ama bu sonu olmayan ve öğrenecekleriniz asla bitmeyeceği bir yolculuk olduğunu da unutmuyorum.

Duygusal olarak nasıl bir bilince ulaştığınız dönemdesiniz?

Ciddi farkındalık yaşadığım bir dönemdeyim. Yaşınız deneyimleriniz size bu noktada çok yol gösteriyor. Tamamen bakış açımı ve enerjimi değiştirmeyi öğrenmeye çalıştım ve bunu yaptıkça daha huzurlu bir insan oldum.

Bunun dışında yeni yeni bilincine vardığınız neler var?

Pozitif enerjinin etkisini çok net gördüm. İyi düşün iyi olsun felsefesi söylemesi kolay ancak uygulaması zordur. İlk başta insanın her şeyden tüm dış etkenlerden bireyler bağımsız olarak tek başına ve kendi kendine mutlu olmayı öğrenmesi gerektiğini ve bunun ne kadar önemli olduğunu gördüm. Eğer siz kendinizi ne kadar iyi hissedip ne kadar değer verirseniz aynı enerjiyi hayatınızın her alanında kendinize çekiyorsunuz.
Konular Röportaj