Hande Erçel: "Ekin'i konuşmaya değmez"

Sevgilisi Ekin Mert Daymaz'ın en yakın arkadaşı Mehmet Dinçerler'le aşk yaşamaya başlayan Hande Erçel, 'Mehmet'le çok mutluyum, yakında birlikte karşınıza çıkacağız' dedi.

Hande Erçel: "Ekin'i konuşmaya değmez"
Güneş'ten Ahmet Döğen'in haberine göre ünlü oyuncu Hande Erçel'in; Ceylan Çapa ve Rojda Demirer gibi isimlerle aşk yaşayan yakışıklı iş adamı Mehmet Dinçerler'e gönlünü kaptırdığı iddia ediliyordu.

Hande Erçel'in evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisi Ekin Mert Daymaz'ın 'kardeşim' diye hitap ettiği en yakın arkadaşı Mehmet Dinçerler'le aşk yaşıyor olması güzel oyuncunun tepki toplamasına neden olmuştu. Fakat Erçel tüm eleştirilere rağmen aşkını itiraf etti.

Önceki akşam 'Damat Takımı' adlı filmin galasına katılan ünlü oyuncu 'Mehmet Dinçerler'le aşk yaşadığınız doğru mu?' şeklindeki soru üzerine "Evet birlikteyiz ve çok mutluyuz. O şu an yurtdışında, geldiği zaman bizi birlikte de görüntüleyeceksiniz" dedi.

ADINI BİLE ANMIYOR

'Eski sevgiliniz Ekin Mert Daymaz'ın en yakın arkadaşı oluşuyla ilgili eleştiri alıyorsunuz' denildiğinde de "Bu konuyu konuşmaya değmez. Açıklama yapmak istemiyorum" diye konuştu.

Yoğun şekilde çalıştığı için Dinçerler'le sık sık biraraya gelemediklerini anlatan Erçel, “Çok mutluyuz çok güzel giden bir ilişkimiz var” şeklinde nispet yaparcasına açıklama yaptı.