Hande Erçel'in 'aşk balonu' patladı!

Hande Erçel'in sevgilisi değişti ama aşk rotası değişmedi. Güzel oyuncu, geçtiğimiz yıl Ekin Mert Daymaz’la tatil yaptığı Kapadokya’ya bu kez yeni aşkı Mehmet Dinçerler’le gitti. İkili, hafta sonu balon keyfi yaşadı.

Hande Erçel'in 'aşk balonu' patladı!
TARİH AYNI ADRES AYNI SEVGİLİ FARKLI

Takvim'de yer alan habere göre genç ve güzel oyuncu Hande Erçel'le eski aşkı Ekin Mert Daymaz'ın yakın dostu Mehmet Dinçerler'in ilişkisi doludizgin sürüyor. Tepkilere rağmen genç iş adamıyla ilişkisine devam eden Erçel'in aşk yaşadığı isim değişse de tatil rotası değişmedi.

Kendi gibi oyuncu Daymaz'la geçtiğimiz yıl Kapadokya'da aşk tatiline çıkan Erçel, bu sene de aynı yere yeni sevgilisi Dinçerler'le gitti.

INSTAGRAM ELE VERDİ

İlişkilerini gizli yaşayan ikilinin hafta sonu yaptığı Kapadokya kaçamağı güzel oyuncunun paylaşımıyla ortaya çıktı. Geçtiğimiz yıl aynı tarihte Ekin Mert Daymaz'la balona binip Peribacaları'nı kuşbakışı izleyen ünlü oyuncu, iş adamı aşkıyla da bulutların üzerinde uçtu.

Dinçerler'le bindiği balondan Kapadokya manzarasını fotoğraflayan güzel oyuncu, bu romantik kareyi "Bitmeyen balon görme isteği" notuyla instagram'da paylaştı.

Takipçilerine dejavu yaşatan Erçel'in hayranları ise bu durumu "Hande'nin tatili, aynı filmi farklı kişilerle izlemek gibi" diye yorumlamadan edemedi.