Hande Yener: "Ateşli bir çiftiz, emekli değiliz"

Hande Yener (45), son bir ayda iki kez ayrılıp barıştığı kendisinden 12 yaş küçük sevgilisi fotomodel Cem Ümit Şenol ile ilişkisi için şunları söyledi: “Biz ateşli bir çiftiz. Emekli çiftlerden değiliz. O yüzden adrenalin oluyor.”

Hande Yener: "Ateşli bir çiftiz, emekli değiliz"
‘BİZ ATEŞLİ ÇİFTİZ’

Posta Gazetesi'nin haberine göre 
Hande Yener (45), 2015’te aşk yaşamaya başladığı Ümit Cem Şenol (33) ile Kasım 2016’da nişanlanmıştı. Son iki ayda iki kez ayrılmışlardı. Hande Yener, Antalya’daki ‘Myfest 2018’ festivali kapsamında sahneye çıktı.

Ümit Cem Şenol’u soranlara “Benim hızıma yetişemezsiniz. Biz ateşli bir çiftiz. Emekli çiftlerden değiliz. İlişkimizin adrenalin dozu fazla. Ben de enerjisi yüksek bir kadınım. Bir anlık kızgınlıkla alınmış kararlar ama hepsi geçti, barıştık” dedi.

‘PİYASA KURTLAR KAPANI’

17 yaşında evlenen ve şarkıcılığa anne olduktan sonra başlayan Hande Yener şöyle konuştu: “Bizim piyasa kurtlar kapanı. Ben hep uçurumun kenarından geçtim. Çok şey yaşadım ancak zor günleri temiz atlattım. Şanslıydım. Çünkü Sezen Aksu ve Hülya Avşar ile tanıştım. Onlar sayesinde acısız oldu.”

Haziran’da albüm çıkaracağını söyleyen Hande Yener, nişanlısı Ümit Cem Şenol ile yaz sonuna doğru evlenebileceğinin sinyalini de verdi.