Hande Yener: "Bende yumurta kafa yok"

Başarılı şarkıcı Hande Yener, Bodrum’daki mekanında misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Hande Yener: "Bende yumurta kafa yok"
Sözcü'den Mustafa Deryahan'ın haberine göre Bodrum Yalıkavak’ta bulunan Sebastian Beach’in işletmecisi Hande Yener, happy hour partilerin ev sahipliğini yapmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz gün kendi mekanın da Ozan Çolakoğlu’nu misafir eden Hande Yener, Çolakoğlu’nun müzikleri ile renklenen ortamda dans edip özel konukları ile eğlendi.

"BENDE YUMURTA KAFA YOK"

Sosyal medya hesaplarını sık sık kullanan ve önemseyen Hande Yener, sahte takipçi furyasının olduğunu söyledi. Birkaç şarkıcının instagram hesaplarını gösterip 1.6 milyon ya da 3.5 milyon takipçinin gerçeği yaratmadığını söyleyen Hande Yener, ‘Benim hesaplarıma girsinler yumurta kafa görmeyecekler, onlarınki yumurta dolu, satın alınmış takipçilerle dolu’ dedi.

TAKİPÇİLERİMİN ELİ AYAĞI VAR

'Kendi hesaplarındaki kişilere bakın hemen hepsi satın alınmış kişiler, paylaşımları yok, profilleri de yumurta resminden, benim takipçilerin eli ayağı var gerçek insanlar’ dedi.

Bazı sanatçıların satın alınmış takipçilerle iş yaptığını söyleyen Hande Yener, 'Zaman zaman bana da mesajlar geliyor, yok şu kadara şu kadar takipçi ama benim işim olmaz’ dedi.