Hande Yener - Demet Akalın savaşında Okan Kurt çıkışı!

Hande Yener-Demet Akalın düellosu kızıştı. Yener ‘En çok telif alan şarkıcı’ listesini gösterip, “Şampiyon benim, bakın beşinci kim” diyerek rakibine taş attı.

Hande Yener - Demet Akalın savaşında Okan Kurt çıkışı!
Vatan'da yer alan habere göre Bodrum Majestoux Beach’de sahne alan Hande Yener, kendisini kast ederek ‘Can Düşmanım’ı söyleyen ezeli rakibi Demet Akalın’a telifmetreli gönderme yaptı.

Kuliste gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yener, Akalın’a hitaben “Bir özel oluyorum, bir can düşmanı... Gününe göre değişiyor” diyerek kahkaha attı. Cep telefonundan en çok telif alan şarkıcı listesini gösteren Yener, “Şampiyon ben, beşinci kim?” dedi. Her zaman doğruları söylediği için taşlandığını belirten şarkıcı “10 yıldır bu  piyasaya yenilik getirmeye uğraşıyorum” diye konuştu.

"ONLAR DIŞARIDA DOST"

Öte yandan Tarkan'ın Harbiye'de verdiği konserini izleyen şarkıcı Demet Akalın muhabirlerin “Hande Yener’in ‘Bodrum’ şarkısını söylediniz. Sorun oldu mu?” sorusuna “Evet söyledim, ne var? Sahnede yapılan espri sahnede kalır” derken eşi Okan Kurt, “Onlar dışarıda dost” şeklinde ilginç bir açıklama yaptı.