Hande Yener: "Kıskançlıklara alıştım"

1.5 yıldır Ümit Cem Şenol ile birlikte olan Hande Yener, “Önceliğim hep müzik oldu. Şu anda işimle evliyim. Ama 2018’de nişanlımla evlenmeyi planlıyoruz” dedi.

Hande Yener: "Kıskançlıklara alıştım"
Vatan'a konuşan Hande Yener'in çarpıcı açıklamalarından başlıklar şöyle:

- Çok şanslıyım! Allah’ın bana vermiş olduğu bir ses rengim var bu da benim açık ara önde olmamı sağlıyor. Buna bir şey diyemiyorum, bu bana Allah’ın lütfu! O yüzden kıskançlıklar olabiliyor buna da alışmış durumdayım.

- Ben biraz dikim, asiyim, cevap veriyorum, kabul etmiyorum, isyan ediyorum, dürüstüm, sahtelikleri ortaya çıkarıyorum. İki yüzlü davranıp herkese boncuklar dağıtmıyorum.

- Youtube tıklamalarına göre en az dinlenenim ama telif metreye baktığın zaman en çok dinlenenim. Burada 11 aydır birinciyim ben. Milleti kandırıyorlar ama milletimiz her şeyi görür.

- Bir yıldır nişanlıyım. Çok güzel, çok mutlu bir ilişki yaşıyorum. 2018’de evlilik olabilir diye düşünüyoruz. Belki de 2019... Çok yoğun bir tempom var şu an o işleri bir atlatalım sonrasına da bakacağız.

- Hep işime zaman ayırdım, hep stüdyoda sabahladım, önceliğim hep müzik oldu. Şu anda hem işimle evliyim hem nişanlımla nişanlıyım. İkisini de idare edebiliyorum.