Hande Yener Londra’da ev alıyor

İngilizce şarkısıyla Avrupa’ya açılan Hande Yener’in girişimi bununla sınırlı kalmadı. Yener, önceki günlerde gittiği Londra’da 4 milyon liralık bir daire almak için kolları sıvadı.

Hande Yener Londra’da ev alıyor
Takvim Gazetesi'nden Halil Çilingir'in haberine göre kariyerini yurt dışındaki başarılarla taçlandırmak isteyen Hande Yener, boş durmadı. Geçtiğimiz ay 'Love Always Wins' adlı ilk İngilizce şarkısını piyasaya çıkaran popçunun bundan böyle bir ayağı hep Avrupa'da olacak. Önceki akşam sahne aldığı Kıbrıs'taki bir otelde müjdeyi veren Yener, "Şarkımız yurt dışında pek çok kulüpte çalıyor. Yakında Avrupa konserlerim başlayacak. Zaten orada neler olduğunu buradan görmek zor" dedi. 45 yaşındaki popçu, Avrupa'da da evinin konforunu yaşamak için düğmeye bastı.

OĞLUNU DA DÜŞÜNÜYOR

Yener, hem yurt dışı konserlerinde otelde konaklamamak hem de oğlu Çağın'ın geleceğine yatırım amacıyla İngiltere'de ev arayışına girdi. Geçtiğimiz günlerde Londra'ya giden popçunun West Kensington bölgesindeki birkaç evi inceleyip bir oda bir salon daireye hayran kaldığı öğrenildi.

Yener'in kısa süre içinde Türkiye'deki avukatıyla tekrar Londra'ya gidip 500 bin İngiliz Sterlini (yaklaşık 4 milyon lira) değerindeki evi almak için işlemlere başlayacağı da konuşulanlar arasında.