Hande Yener'den Seren Serengil'e tokat gibi yanıt!

Seren Serengil'in akıl almaz ithamlarına maruz kalan ses sanatçısı Hande Yener; yüreğini ortaya koyarak konuştu ve Serengil'e tokat gibi bir yanıt verdi.

Hande Yener'den Seren Serengil'e tokat gibi yanıt!
Hande Yener: "Bu bir kadın kavgası değil. Bu kadar ucuz bakmayın olaya. Bu bir starla ona taş atmaya çalışan; ne idüğü belirsiz, mesleğinin ne olduğu bilinmeyen, televizyonlarda yaygara çıkaran; bir haftadır beni alaşağı etmeye çalışan, bir fake starın kankası... Durum bu.
 
Kadın savaşı falan demeyin yani. Ben kadınlarla ilgili her zaman çok vicdanlıyımdır. Sosyal projelerde varımdır. Ben hiçbir zaman hiçbir kadını eziklemedim. Bu konuda da kimseyi eziklemiyorum. Kendini farklı gösterenlerin, nasıl görünmesi gerektiğini yani 'Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol' diyorum ben aslında.
 
Siz bir haftadır bana yapılan şiddeti görmüyorsunuz. İlla dayak mı yemem gerekiyor uğradığım şiddeti görebilmeniz için? Kimdir bu, kim? Küçük Demet Akalın mı? Büyüğü gitti küçüğü mü geldi?.. Hala radyolara parayla şarkı çaldırıyor demiş. Dekontları gösterecek hakime. Sonra sakın uzlaşma istemesin. Sakın! Bu iddiaların arkasında dursun. Bu konunun son noktası dün konulmuştur. Gerisi Türk mahkemeleri olacak.

Ayrıca ben Google'da olan bir fotoğrafı koydum. Al, Madonna'nın da var onu da koydum... Ne var yani? Biraz mizah olsun mizah! Her şeyi hemen dramaqueen yapmasınlar... Bıraksınlar bu ayakları!"
ifadelerinde bulundu.

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..