Hangi dizi, hangi tarihte başlayacak?

Sezon finalleriyle seyircileri merak altında bırakan dizilerin yeni bölüm tarihleri belli oldu. Eylül ayında birçok yapım aynı tarihlerde reyting savaşına girecek.

Hangi dizi, hangi tarihte başlayacak?
Akşam'da yer alan habere göre geçen sezon ekranlarda yaşanan reyting yarışı, yeni sezonda da oldukça çekişmeli geçecek. Birçok dizi ilk sezonu göremeden seyirciyle vedalaşırken kimi başarılı diziler ise yoluna kaldığı yerden devam ediyor. Yeni sezonda en çok izlenen dizi olabilmek için birçok yapım yeni oyuncuları kadrosuna eklerken kimi yapımlar kanal ya da teknik kısımda değişikliğe giderek seyirci karşısında olacak.

İşte dizilerin yeni sezon tarihleri…

KİRALIK AŞK


Romantizmimin bir an olsun eksik olmadığı ‘Kiralık Aşk’ Barış Arduç ile Elçin Sangu’lu oyuncu kadrosuyla 23 Eylül Cuma günü ikinci sezonuna ‘merhaba’ diyor. Yayımlandığı ilk günden itibaren reytinglerde en üst sıralarda yer alan yapımın reyting macerası merak ediliyor.

KIRGIN ÇİÇEKLER

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi ‘Kırgın Çiçekler’de kısa süreli tatiline son vermeye hazırlanıyor. İpek Karapınar ile Özgür Çevik’in yer aldığı ve yetiştirme yurdunda büyüyen kızların hikâyesinin anlatıldığı dizi ikinci sezonuyla eylül ayında seyirciyle buluşacak.

PARAMPARÇA

Oyuncu kadrosunda değişiklikler yapan diziler arasında yer alan ‘Paramparça’, yeni sezondan bir hayli umutlu… Başrollerinde Erkan Petekkaya ile Ebru Özkan’ın yer aldığı, ekibine Mine Tugay’ı ekleyen dizi, 19 Eylül’de ekran özlemine son verecek.

ASLA VAZGEÇMEM

Kavuşmayan âşıkların hikâyesi ‘Asla Vazgeçmem’ dizisi önümüzdeki sezon final yapmaya hazırlanıyor. Tolgahan Sayışman ile Amine Gülşe’nin başrollünü oynadığı  dizi, 22 Eylül’de izleyici karşısındaki yerini alacak. Yapım 3 bölüm ekrana geldikten sonra ekrana veda edecek.

Emrah’ın partneri Sedef!

En son ‘Bedel’ dizisinde kamera karşısına geçen Sedef Avcı, sürpriz bir projeyle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. ‘Aşkın 5 Hali’ adlı filmle beyazperdede olmaya hazırlanan Seda Avcı’nın Emrah’la birlikte kamera karşısına geçeceği konuşuluyor. Uzun yıllar sonra 13 bölümlük bir diziyle ekrana geri dönen Emrah’ın kadın partneri olarak konuşulan Sedef Avcı, yapımcıyla görüşme halinde... Karşı tarafla henüz bir anlaşma sağlanamazken oyuncunun senaryosuna güvendiği bu diziye sıcak baktığı öğrenildi.