Harika Avcı'ya bir şok daha!...

Sanatçı Harika Avcı’nın sevgilisi olduğu iddia edilen Yasin Kavak’ın Avcı’nın avukatını tehditten 6 aydan 2 yıla kadar hapsi isteniyor.

Harika Avcı'ya bir şok daha!...
Habertürk'ten Sedef Şenkal Demir‘in haberine göre İstanbul Bostancı’da bir otel odasında tabanca ile yaralanan ve kazayla kendini vurduğunu iddia eden ünlü oyuncu Harika Avcı’nın olay sırasında yanında bulunan Yasin Kavak’ın daha önce Avcı’nın avukatını tehdit ettiği ortaya çıktı.

Avukat Rüştem Gökşen’in şikâyeti üzerine yürütülen soruşturma sonunda Kavak hakkında ‘tehdit’ suçundan 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Harika Avcı, 13 Temmuz günü Bostancı’da kaldığı bir otel odasında tabanca ile vurularak yaralanmış halde bulunmuştu. Otel odasında birlikte kaldığı ve sevgilisi olduğu iddia edilen 26 yaşındaki Yasin Kavak gözaltına alınmıştı.

Avcı’yı yaralayan silah oyuncunun ‘şiddet nedeniyle’ 2 kez boşanma davası açtığı ve ayrı yaşadığı eşi İbrahim Öztürk’e ait çıkınca ve Avcı “Silah yanlışlıkla patladı” deyince Kavak serbest bırakılmıştı. Bu arada Yasin Kavak’ın 19 Haziran günü Harika Avcı’nın avukatı Rüştem Gökşen’i tehdit ettiği ortaya çıktı. Avukatın şikâyeti üzerine yürütülen soruşturma sonunda Kavak hakkında ‘tehdit’ suçundan 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Kavak’ın kendisini Harika Avcı’nın yeğeni olarak tanıtıp Avukat Rüştem Gökşen ile buluştuğu, “Sen niçin Harika Avcı’nın koruma kararını uzatmadın? Oğlun olduğunu biliyorum ona göre” şeklinde tehdit ettiği iddia edildi.

EŞİNE UZAKLAŞTIRMA KARARI

Kendisinden 24 yaş küçük menajeri İbrahim Öztürk ile 14 Şubat 2009’da nikâh masasına oturan Avcı, 2 ay sonra eşinden dayak yediğini öne sürerek polise sığındı. İki kez boşanmaktan vazgeçen Avcı, 25 Ocak’ta eşinin kendisini dövdüğünü iddia ederek polise başvurup mahkemeden koruma kararı çıkarttırdı.

Avcı’nın işyeri ve konutuna 2 ay yaklaşmamasına karar verilen Öztürk hakkında 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.