Harrison Ford'dan iyi haber geldi!..

ABD'li 72 yaşındaki aktör, kendi kullandığı uçağın motoru durunca Los Angeles'ta golf sahasına zorunlu iniş yaptı. Bilinci bir süre kapanan Ford'un travmayı atlattığı belirtildi.

Harrison Ford'dan iyi haber geldi!..
Sabah'ta yer alan habere göre ABD'li ünlü sinema oyuncusu Harrison Ford, kendi kullandığı tek motorlu uçakla kaza yaptı.

2000'li yılların başından bu yana uçuş lisanslı bir pilot olan aktör ölümden döndü. Ford, II. Dünya Savaşı'nda kalma iki kişilik uçağıyla dün Los Angeles'taki Santa Monica Havaalanı'ndan kalktı. Kısa süre sonra motor arızası meydana gelince, Ford havaalanına dönmeye karar verdi.

Kontrolü kaybeden ünlü oyuncu, düşmeye başlayan uçağını Los Angeles'taki bir golf sahasına indirmeyi başardı. Ancak ağaca çarparak durabilen uçaktan yaralı halde çıkarılan Ford, hastaneye kaldırıldı. Ford'un özellikle baş bölgesinde ciddi darbeler olduğunu söyleyen doktorlar, ünlü oyuncunun hafif travma geçirdiğini ve bilincinin bir süre kapalı kaldığını bildirdi.

Hastanede tedavisi süren babasına refakat eden Ben Ford da Twitter'dan yaptığı paylaşımda "Babasının hayati tehlikeyi atlattığını ve zamanla daha da iyileştiğini" duyurdu.

Polis, Ford'un kazadan canlı kurtulmuş olmasının adeta mucize olduğunu ifade etti.