Hastanede yakalandı, sedyede tutuklandı!

Uyuşturucu operasyonu kapsamında aranan H.G. tedavi gördüğü hastanede gözaltına alındı. Sedyede hakim karşısına çıkarılan H.G. tutuklandı.

Hastanede yakalandı, sedyede tutuklandı!
Yeni Asır'dan Fatih Şendil'in haberine göre İzmir'de aranan H.G. isimli uyuşturucu tacirinin silahla yaralanma sonucu hastanede yattığını öğrenen Narkotik polisi, hastaneye giderek zanlıyı gözaltına aldı.

H.G. yakalanmasının ardından ambulansla İzmir Adliyesi'ne götürüldü. Sedyede hakim karşısına çıkarılan zehir taciri H.G. tutuklanarak tekrar hastaneye götürüldü.

İFADESİ ALINDI

Terör örgütü PKK'nın uyuşturucu dağıtım ağına yönelik İzmir Emniyeti'nin düzenlediği 'Onur Operasyonu'nda hakkında arama kararı bulunan H.G'nin Konak'ta bir silahla yaralama olayından dolayı Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yattığını öğrenen Narkotik Sokak Timleri, hemen hastaneye giderek gözaltına aldı. Savcılık işleminin ardından hakkında hazırlanan belgelerle birlikte ifadesi alınan H.G'nin hakkındaki tutuklama kararının okunması için adliyeye götürülmesine karar verildi.

Sedyede adliye binasına götürülen H.G. tutuklama kararının yüzüne okunmasının ardından tekrar hastaneyle götürüldü.

Sedye ile hakım karşısına getirilen H.G'yi gören adliye personeli ve vatandaşlar şaşırdı.

'EN BÜYÜK OPERASYON'

İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, 'Onur Operasyonu' kapsamında gözaltı sayısı olarak şimdiye kadar yapılmış en büyük uyuşturucu operasyonunu gerçekleştirdiklerini belirterek zehir tacirlerine bundan sonra nefes aldırmayacaklarını belirtti. 122 tutuklamanın bir uyuşturucu operasyonunda rekor sayı olduğunu belirten Hüseyin Aşkın, "Bundan sonra da zehir tacirlerine göz açtırmayacağız" diye konuştu.