Peker Açıkalın tedavi gördüğü hastaneyi karıştırdı!..

İkinci kez kalp krizi geçiren ünlü komedyen Peker Açıkalın, tedavi gördüğü hastaneyi karıştırdı. Açıkalın, yanında yatan yaşlı hastaya durmadan, “Dede zaten öleceksin. Kalk git buradan” deyince hastanın psikolojisi bozuldu.

Hastaneyi karıştırdı!..

Ünlü komedyen Peker Açıkalın’ın, ikinci kez geçirdiği kalp krizi sonrasında halen tedavi gördüğü Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni deyim yerindeyse allak bullak ettiği ortaya çıktı. Hayati tehlikeyi atlatıp normal odaya alınan Açıkalın, yoğun bakım servisinde gördüğü bir haftalık tedavi sürecinde hastaların psikolojisini bozdu.

‘DEDE ZATEN ÖLECEKSİN’

Birçok kez asabi tavırlarıyla dikkat çeken Peker Açıkalın, yanında yatan yaşlı hastaya durmadan, “Dede sen yaşamışsın yaşayacağın kadar zaten öleceksin. Ne işin var burada, boşuna yatıyorsun kalk git; ben kalkıp gideceğim sen ise toprağa gireceksin” dediği, öğrenildi.

HASTANE YETKİLİLERİ ÇARESİZ KALDI

Ünlü oyuncunun bu tavırlarına engel olamayan hastane yetkilileri son çareyi psikolojisi bozulan hastayla arasına perde çekmekte buldu. Ancak buna rağmen Peker Açıkalın’ın perde arkasından “Dede öleceksin” diye bağırdığı iddia edildi.

Sette de huzursuzluk çıkartmıştı

Peker Açıkalın rol aldığı ‘Maskeli Beşler’ adlı sinema filminin setinde de gösterdiği asabi davranışlarıyla huzursuzluk çıkarmıştı. Açıkalın, meslektaşı Şafak Sezer ile kavga etmişti. O dönem Sezer, Açıkalın’ın bu davranışları sebebiyle daha fazla strese katlanamayacağını açıklayıp, filmin devam serilerinde rol almayacağını söylemişti. 

OKAN IŞIK / BUGÜN İNTERNET SİTESİ