Hazal Kaya anne oluyor

Oyuncu Hazal Kaya, meslektaşı Ali Atay'la kır düğünü yapmak isterken, ani bir kararla şubat ayında nikah masasına oturmuştu. Oturacakları evi bile düğünden sonra ayarlayan Hazal, hamile olduğunu açıkladı.

Hazal Kaya anne oluyor
Güneş Gazetesi'nin haberine göre ünlü oyuncular Hazal Kaya ve Ali Atay çiftinden müjdeli haber geldi. 2 aylık evli olan Kaya, geçtiğimiz günlerde hamile olduğunu öğrendi.

5 yıldır beraber olan çift, 7 Şubat tarihinde nikah masasına oturmuştu. Ünlüler geçidine dönen ve 600 bin lira harcadıkları düğünle uzun süre konuşulan Hazal Kaya ile Ali Atay çifti, düğün sonrası ev arayışına geçmişti. Hazal Kaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla “Evet nereden başlasam, nasıl anlatsam? Üst üste üzücü birtakım olayları birlikte güçlenerek atlattıktan sonra dedik ki 'ne yaz düğünü ya, ne gerek var beklemeye!' Önce yurtdışında ufak bir ekiple planladığımız düğünü sonra birçok sebeple İstanbul’a almak zorunda kaldık” diyerek uzun bir teşekkür mesajı yazmıştı.

İki aylık evli olan Hazal Kaya ve Ali Atay çifti bebek haberini sadece aileleriyle paylaştı. İkilinin şimdilik 'nazar önlemi olarak' güzel haberi duyurmaktan kaçındığı öğrenildi. Ünlü oyuncunun nikâh masasına oturduğunda da hamile olduğu iddia edilmiş Kaya, “Kim uydurdu bilmiyorum. Yok öyle bir şey. Ben çok çocuk istiyorum. Darısı başıma, çok istiyoruz ama şu an yok” şeklinde açıklama yapmıştı.

Hazal Kaya’nın “Bizim Hikaye” dizisinde canlandırdığı Filiz karakterinin senaryo gereği hamile kalması dikkat çekmiş , 'bebek bekliyor'  iddialarını güçlendirmişti.