Helin Avşar Alaçatı'da sinir krizi geçirdi!

Alaçatı’daki bir restaurantta yemek yiyen Helin Avşar, kendisini hem telefon hem de sosyal medya üzerinden rahatsız eden fanatiğinin telefon mesajını alınca küplere bindi.

Helin Avşar Alaçatı'da sinir krizi geçirdi!
Yeni Asır'dan Kahraman Durak'ın haberine göre Helin Avşar arkadaşları ile geldiği Alaçatı'daki bir restaurantta altı yıldır kendisini ve ablası Hülya Avşar'ı hem telefon hem de sosyal medya üzerinden rahatsız eden fanatiğinin telefon mesajını alınca küplere bindiği öğrenildi. Bir anda ayağa kalkan ve restaurantta kendisine telefon notunu ileten garsona bağırıp çağıran Helin Avşar, fanatik hayranın notunu kendisine aktaran çalışana "Onun masajını ne hakla bana iletirsin polis çağıracağım bıktım" diyerek bağırdığı iddia edildi.

SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİ

Olay sonrasında bir çok kişinin Helin Avşar'ı yatıştırmaya çalıştığı iddia edilirken, artık bu kişiden bıktığını sosyal medyada ne kadar engellese de bir şekilde kendisini sahte hesaplar üzerinden rahatsız ettiğini etrafındakilere anlattığı belirtildi.

Olayın ardından siniri bozulan Avşar daha sonra restaurantı terk ederken, Çeşme'de kaldığı otele de aynı kişinin merhaba mesajı gelince Helin Avşar'ın çıldırma eşiğine geldiği ileri sürüldü.

Avşar'a sinir krizleri geçirten şahsın sosyal medya üzerinden yazdığı mesajları da dikkatlerden kaçmadı.