Helin Avşar: "Ben Zehra'nın yaşında bebeklerimle oynuyordum"

Alışveriş severler ve magazin dünyasından ünlü isimler, Alzheimer Vakfı yararına Sait Halim Paşa Yalısı’nda düzenlenen kermeste buluştu. Kermeste Helin Avşar da kendi markasının yeni sezon ürünlerini görücüye çıkardı.

Helin Avşar: "Ben Zehra'nın yaşında bebeklerimle oynuyordum"
Milliyet'te yer alan habere göre geçtiğimiz Aralık ayında iş adamı Serhan Bora ile ani bir şekilde evlenip aynı hızla boşanan Helin Avşar, yeni bir aşka yelken açtığını itiraf etti.

Sosyal medya hesabı üzerinden kendisine gelen çiçeklerin kime ait olduğu sorulunca ilk başta afallayan Avşar, “Bekar bir bayanım, çiçekler gelebilir. Daha yüzük gelmedi. Tekrar da evlenebilirim neden olmasın. Güllerin sahibi eskiden de tanıdığım birisi. Sakin ve seviyeli bir ilişkimiz var. Ortalığa çıkarmak istemiyorum. Aile bireylerimin haberi var” şeklinde konuştu.

“ZEHRA BENDEN AKILLI”

Yeğeni Zehra Çilingiroğlu'nun İngiltere'deki okulunu bırakıp iç mimarlık okumak için Türkiye'ye dönmesi hakkında Helinm Avşar, "İnsanların aklında hiçbir şey kalmamalı, neyi istiyorsa o yönde ilerlemeli. Zehra benden akıllı bir kız. Ben onun yaşındayken oyuncak bebeklerle oynuyordum. Hayata karşı daha mantıklı kararlar veriyor. Ben o yaşlarımda çok fevriydim" dedi.