Helin Avşar'dan şaşırtan pozlar

Yakın zaman öncesine kadar magazin haberlerinin değişilmez figürlerinden biri olan ve bir süredir gözlerden uzak bir yaşamı tercih eden Helin Avşar, yeni pozlarıyla sevenlerine sürpriz yaptı.

Helin Avşar'dan şaşırtan pozlar
Health&Fitness Dergisi’nin bu ayki kapak konuğu olan Helin Avşar, yaşam tarzını değiştirdiğini ve artık daha sakin bir biri olduğunu söyledi.

Spor ile küçük yaşlarda tanıştığını, 11 yıl bale yaptığını belirten Avşar, akşam 11 ile sabah 4 arasında mutlaka uyumaya özen gösterdiğini söyledi.

Kayak ve snowboard ile ilgilendiğini anlatan Helin Avşar, son beş yıldır ise daha zarif ve esnek bir kas yapısı kazandırdığı, vücuduna daha ince bir görünüm sağladığı için pilates yaptığını ve bu sporun kadınlar için daha uygun olduğunu belirtti.

Helin Avşar hayatındaki sakinliğin sebebini ise aldığı nefes eğitimleri olarak açıklıyor. Bir arkadaşının önerisi ile başladığı nefes eğitimleri için Avşar, ‘Bu, hayatınızın her anına adapte edebileceğiniz ve hayatınızı değiştirebilecek bir uygulama. Her sabah kalktığımda ve akşam yatmadan 10-15 dakika nefes çalışıyorum. Nefes egzersizinde olumlama cümlelerim var ve bu çalışmalar sayesinde hayatımın yüzde 50 oranında değiştiğini söyleyebilirim’ diyor. 

Helin Avşar'dan şaşırtan pozlar