Hikmet Karaman sitemkar konuştu

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Beşiktaş ile aralarında kalite farkı bulunduğunu söyledi.

Hikmet Karaman sitemkar konuştu

Karaman, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, maçın ilk yarısının Beşiktaş'ın üstünlüğüyle geçtiğini belirterek, "İlk yarıda rüzgara karşı oynadık. 43'te golü yedik. İlk yarıyı golsüz bitirsek ya da ikinci yarının başında golü yakalasak sonuç değişebilirdi. Bir tarafta şampiyonluğa oynayan takım, diğer tarafta kümede kalmaya çalışan bir takım. 3-0'dan 3-2'ye gelmek iyi bir motivasyon oldu. İleriki maçlara futbolcularımızı hazırlayabilecek bir sebep oluştu" diye konuştu.

Arada kalite farkı olduğunu söyleyen Karaman, şöyle devam etti:

"Mücadele gücümüzü daha yükseğe çekip, rakibin hatasından faydalanarak skora gitmek istedik. Mutlaka transfere ihtiyacımız var. Bunu derken oyuncu grubumu kötülemek için söylemiyorum. Onlar da transferi bekliyor. Bize kendi takımında oynayan, hazırlık dönemi geçirmiş, bizi yukarıya taşıyacak oyuncu lazım. Boşta kalan oyuncu bize ne verebilir? Böyle çok oyuncu var. İstediğimiz oyuncuları almakta zorlanıyoruz. 'Yönetim almıyor, para yok' demiyoruz. İnşallah pazartesiye kadar bunun altından kalkarız."

Karaman, önümüzdeki hafta Çaykur Rizespor ile çok önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, "Önümüzdeki hafta Çaykur Rizespor ile final maçına çıkacak konuma geldik. Mutlak kazanmamız gereken bir maç" diyerek sözlerini tamamladı.

SKORER



Konular Spor Haberleri