Hıncal Uluç Rıdvan Dilmen için çok ağır konuştu!..

Usta spor yorumcusu Hıncal Uluç'tan Rıdvan Dilmen'e çok sert eleştiriler...

Hıncal Uluç Rıdvan Dilmen için çok ağır konuştu!..

Uluç'un yorumları şöyle:

"Ben F.Bahçe'nin başkanı, teknik direktörü ya da yazarı, yorumcusu olsaydım; -başta Rıdvan Dilmen- bu maçtan sonra şunu söylerdim: 'F.Bahçe, bugün oynadığı futbolla şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olduğunu gösterdi. Önemli olan; farkın dörde inmesi, üçe inmesi, ikiye inmesi, sıfıra inmesi değil. Ben, bunca senedir futbol izliyorum. Sivas gibi üst sıralarda bir rakibe karşı, hem de deplasmanda 10 kişi kalmışken; böylesine inanılmaz kazanma mücadelesi veren bir takım görmedim."

"İşte G.Saray maçında Burak'ın pozisyonu, tartışılabilir bir pozisyon. Vermedi hakem ve kaleci atılacak oyundan. Maçın kaderi olabilecek bir pozisyona, 'Devam' dedi hakem. Maç 0-0'dı. Ne oldu? G.Saray kazandı yine...

F.Bahçe aleyhine bir durum olduğu zaman, inanamadılar. NTV'de sevgili Rıdvan kardeşimi -çok sevdiğim dostumdur- dinlerken, inanamadım. Efendim; '10. dakikada penaltıyı vermezsen, futbolcu o sinirle 10 dakika sonra söver!' Vay anasını sayın seyirciler! 'Ben futbolcuyum; ben bilirim.' Peki; biliyorsun da şimdiye kadar niye böyle bir açıklama yapmadın? F.Bahçe'nin rakipleri 10'ar kişi kalırken, Engin Baytar 11 maç ceza alırken!"

SABAH İNTERNET SİTESİ

Konular Spor Haberleri