Hız uyarısı yapan yaşlı adamlara feci dayak!

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde, 70 yaşındaki Nuri Aksoy ve kardeşi, 57 yaşındaki Muzaffer Aksoy, hız yaptığı için uyardıkları kamyonet sürücüsü ve yanındaki iki kişi tarafından dövüldü.

Hız uyarısı yapan yaşlı adamlara feci dayak!
Yeni Asır'da yer alan habere göre yaralanan iki kardeş, hastaneye kaldırılırken, saldırganlar yanlarına gelen yakınlarıyla birlikte polislere de karşı koyup, kaçtı.

Nuri Aksoy ve kardeşi Muzaffer Aksoy, bugün saat 15.00 sıralarında, Ordu Caddesi'nde, hız yapan bir kamyonetin sürücüsünü uyardı. Bunun üzerine aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın uzaması üzerine kavga çıktı. Kamyonet sürücüsü yanındaki 2 kişiyle birlikte Aksoy kardeşleri dövdü. Çevredekilerin ihbarı üzerine sevk edilen 2 polis, iki kardeşi darp eden kamyonet şoförü ve yanındaki 2 kişiden kimliklerini istedi. Ancak, kimliklerini vermemek için direnen 3 kişi, olayı duyarak gelen 7 yakınıyla birlikte bu defa polislere saldırdı. Olay yerine takviye ekip isteyen polis, havaya uyarı atışı yaptı. Bunun üzerine saldırganlar, kaçtı.

Yaralanan Nuri-Muzaffer Aksoy kardeşler, ambulansla Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alınırken polis, Kuyucak İlçesi'nde bir cam firmasına ait kamyonetin bulunması ve olaya karışanların yakalanması için çalışma başlattı.