Ersun Yanal'dan ilk teklife olumsuz yanıt!

Trabzonspor'da yeni sezona yönelik planlama için çalışmalar başlatılırken teknik direktör konusunda öndeki alternatifler arasında gösterilen Ersun Yanal yapılan ilk teklife olumsuz yanıt verdi.

Hoca borsası açıldı!
TrabzonAjans'ta yer alan habere göre Başkan Muharrem Usta ile ilgili olumlu ifadeler kullanan, takımın kadro yapısıyla ilgili görüşlerini ileten Yanal'ın, daha önce yansıyan bilgilerin aksine tekrar geri dönmeye sıcak bakmadığı kaydedildi.

Tecrübeli teknik adamın özellikle son yaşanan gelişmelerden olumsuz etkilendiği, transfer yasağı ihtimali, olası bir yasakta değiştirilemeyecek oyuncu profili ve kentte kendisiyle ilgili tam anlamıyla sağlanamayan mutabakat nedeniyle kararsız kaldığı öne sürüldü. Yanal bu yöndeki fikirlerini yönetime iletti.

Ayrıca Aziz Yıldırım'ın yaptığı açıklamaların da Ersun Yanal'ı düşündürdüğü, Trabzonspor'da göreve gelmesi haline farklı polemiklerin yaşanabilmesi ihtimali yüzünden de geri adım attığı öne sürüldü.

ROTA YABANCI MI?

Bordo Mavililer'de Ersun Yanal konusunda yaşanan gelişmeler ibrenin yabancı teknik adama doğru dönmesi ihtimalini güçlendirdi. Başkan Muharrem Usta'nın başından beri takımı yurt dışından bir isme teslim etme düşüncesi nedeniyle gündemdeki bazı isimlerle temasa geçilmesi kararlaştırıldı. Bu arada yabancı bir teknik adamla çalışılması halinde Osman Özköylü'nün bu ismin yardımcılığına getirilebileceği iddiası da kulislere yansıdı.

YABANCI OLMAZSA KAFKAS

Yönetimin gündemindeki bir diğer güçlü alternatif ise Tolunay Kafkas...Trabzon kanadının büyük çoğunluğuyla Futbol Direktörü Yılmaz Büyükaydın'ın gelmesine sıcak baktığı Kafkas'ın kulüpte yapılacak yeni planlama aktif rol ve sorumluluk alabileceği seslendiriliyor. Sezon sonun kadar Hami Mandıralı ile devam edecek olan Bordo Mavililer'de yönetim 10 gün içinde yeni teknik direktörü belirlemeyi hedefliyor.
Konular Spor Haberleri