Horoz’da operasyon

Tarihinin en kötü dönemini geçiren Denizlispor’da, teknik direktör Yusuf Şimşek’in sözleşmesi feshedildi.

Horoz’da operasyon
Yeni Asır'da yer alan habere göre TFF 1. Lig'de ilk 6 haftada 1 puanla son sıraya demir atan Denizlispor'da yönetim teknik direktör Yusuf Şimşek'le yolları resmen ayırdı. Dünkü Ümraniyespor mağlubiyeti sonrası kulüpten yapılan açıklamada Şimşek'in sözleşmesinin karşılıklı anlaşmayla feshedildiği belirtildi. Başkan Mustafa Üstek ve yönetim, Şimşek'e teknik heyette kan değişikliği yapmak istediklerini söylerken, teknik adam da bu karara saygı duyduğunu ifade edince yollar ayrıldı.

Kulüp yönetimi, Şimşek ile yaptığı görüşmenin ardından sözleşmenin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı.

Kulüpten, yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Yönetim kurulumuzun aldığı kararla Yusuf Şimşek'in sözleşmesi karşılıklı görüşülerek feshedilmiştir. Sayın Yusuf Şimşek'e ve yardımcı hocalarımıza sezon başından bu yana Denizlispor'umuza verdikleri katkılardan dolayı teşekkür eder, kendilerine bundan sonraki mesleki yaşamlarında başarılar dileriz."

SOSYAL MEDYADA DUYURDU


Denizlispor'da, Yusuf Şimşek'in ipini, karşılaşma sonrası futbol şube sorumlusu Ali Fırat'ın sosyal medya hesabından 'The end' yazılı paylaşımı çekti. Fırat, sosyal medya hesabından yaptığı 'The end' paylaşımıyla kan değişikliğinin haberini verdi. Fırat, "Bir şeylerin değişmesi lazım. Yönetimle oturup konuştuk. Ya biz bırakacaktık, ya hocayla yolları ayıracaktık. Kimsenin Denizli halkına ya da taraftarlarına böyle bir şey yaşatmaya hakkı yoktur. Başarısız olan gider" dedi.

YUSUF ŞİMŞEK GİDERAYAK SUÇLADI

Denizlispor yönetiminin başarısızlığın faturasını kendisine kestiğini belirten teknik direktör Yusuf Şimşek, "Bir hafta önce arkandayız diyen yönetim, şimdi sözleşmemi feshetti. Helalleştik ayrıldık. Tazminat hakkım var. Menajerim ve avukatımla konuşsunlar. Herşeyin bir bedeli olacak. Tek suçlu ben miyim. Hakkımı almadan imzamı atmam. Bedelini ödesinler. Beni gönderiyorsun, yardımcımların kalmasını istiyorsun. İşi bilmiyorlar. Yönetimler, futbolcular gelip geçici, kulüpler kalıcı. Kulüp inşallah bu hengameden çıkar" dedi.
Konular Spor Haberleri