Huawei'den katlanabilir telefon hamlesi

Çinli teknoloji devi Huawei, sessiz sedasız katlanabilir telefon üzerinde çalışmaya devam ediyor. An itibari ile global pazarda 2. sırada bulunan Çinli üretici, yeni hamlesi ile 2019 yılında liderlik koltuğuna oturmayı hedefliyor.

Huawei'den katlanabilir telefon hamlesi
Yeni Şafak Gazetesi'nin haberine göre Çinli teknoloji devi Huawei, gözü liderlik koltuğuna resmen dikti. Dünyanın önde gelen teknoloji liderleri ile büyük bir rekabet içinde olan Huawei, elindeki tüm imkanları liderlik koltuğuna oturabilmek için seferber ediyor.

Huawei’den katlanabilir telefon hamlesi!

Attığı başarılı hamleler ile kısa zamanda Apple’ı geride bırakan Huawei’de sessiz sedasız katlanabilir telefon için kolları sıvadı. Henüz resmi bir açıklama yapmasa da ortaya çıkan sızıntı bilgilere bakıldığında firma, güçlü ve büyük bir ekrana sahip katlanabilir telefon ile gündeme gelmeye hazırlanıyor.

Katlanabilir telefonlar henüz kullanılabilir düzeyde değil!

Henüz cepte taşınabilecek boyutlarda ve kalınlıkta üretilemeyen katlanabilir telefonların, gün geçtikçe daha kullanışlı hale dönüştürülmesi hedefleniyor. An itibari ile katlanabilir telefonlarda güçlü işlemci ve daha büyük ekrana odaklanan firmaların yakın gelecekte tasarım tarafında da büyük değişiklikler yapması bekleniyor.

8 inç ekran ve daha güçlü Kirin işlemciye sahip bir katlanabilir telefonla kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanan Huawei, bu atılımı ile teknoloji dünyasında zirveye oturmayı planlıyor.

2019 yılında katlanabilir telefonunu tanıtması beklenen Huawei’in, 2018 yılında olduğu gibi 2019 yılına da damga vurması bekleniyor.

Huawei'den katlanabilir telefon hamlesi