Hugh Jackman'dan halaylı veda!

Hugh Jackman, 3 gün süren müzikal şovunu halaylarla tamamladı. Gece ise soluğu eğlence için Emirgan La Boom’da aldı. Başarısını ard arda şampanya patlatarak kutlayan Jackman sabah 04.00’da İstanbul’dan ayrıldı.

Hugh Jackman'dan halaylı veda!
Uçak saatine kadar eğlendi

Vatan'dan Umut Ünver'in haberine göre
Avustralyalı oyuncu Hugh Jackman’ın müzikal serisinin son gecesinde adeta ünlüler geçidi yaşandı. Son gece sahnede şov yapan Jackman, kendisini izlemeye gelen ünlü ünsüz herkesi kendine bir kez daha hayran bıraktı.

Jackman gösterisinin ardından soluğu Emirgan’da La Boom’da aldı. Burada sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenen Jackman, gece boyunca İstanbul’a olan hayranlığını çevresindekilere anlattı.

Jackman, başarısını şampanya patlatarak kutladı. Mekanda gönlünce eğlenen Jackman’a ilgi yoğundu. Bir an olsun yerinde durmayan Jackman’ın mekan sahibi Umut Evirgen ile çektiği fotoğrafta üzerindeki gömleğin terden adeta sırılsıklam olduğu ise dikkatlerden kaçmadı.

Hugh Jackman'dan halaylı veda!

Mekanda yaklaşık bir saat duran Jackman çıkışta oteline geçip eşyalarını aldıktan sonra sabah 04.00’da havalimanına giderek İstanbul’dan ayrıldı.

Hugh Jackman'dan halaylı veda! - Resim : 2