Hülya Avşar, Kaya ile tekrar evlenir mi?

"Kaya ile kızım için sık sık bir araya geliyoruz, kızımın babası ile birlikte zaman geçirmesi çok normal bizde doğal olarak karşılaşıyoruz"

Hülya Avşar, Kaya ile tekrar evlenir mi?
Çapkın olması normal

Güneş'ten Ahmet Döğen'in haberine göre
Hülya Avşar, Medcezir'in jönleri Ali Aksöz ve Çağatay Ulusoy'la arkadaşlık yapmaya devam ediyor. Avşar, önceki akşam İstinye Park Borsa'da Ulusoy'la yemek yedi. Görüntü vermek istemeyen Ulusoy, otoparktan çıkış yaparken ön kapıda görünen Avşar ise "Çağatay ile Serenay ikilisini tekrar bir araya mı getirmeye çalışıyorsunuz?" sorusuna “İkisini de çok beğeniyorum ve yakıştırıyorum ama bu ikisini vereceği bir karar" dedi. Ulusoy'un çapkın olduğu söylenince önce "Getirin bana onu" diye espri yapan oyuncu ardından “Genç ve bekar o yüzden çapkın olması da normadir “ açıklamasını yaptı.

Kaya ile evlilik olur mu?

tv8'deki şov programı cuma akşamı Beyaz Show'un karşısına alınan Avşar, Hakan Ural'ın 'Kaya ile Hülya evlenirse şaşırmam" yorumuna "Vay Hakan vay... Kaya ile kızım için sık sık bir araya geliyoruz, kızımın babası ile birlikte zaman geçirmesi çok normal bizde doğal olarak karşılaşıyoruz" cevabını verdi.