Hülya Avşar: 'O sahnemle gurur duyuyorum'

Hülya Avşar, ‘Berlin in Berlin’deki mastürbasyon sahnesi hakkında konuştu: “Şimdi olsa, yine yaparım. Kendimle, aldığım ödülle gurur duyuyorum”

Hülya Avşar: 'O sahnemle gurur duyuyorum'
Milliyet'te yer alan habere göre Hülya Avşar, önceki gün tenis oynadığı Tarabya TED’de görüntülendi. Türk sinemasındaki en iyi filmleri değerlendiren Avşar, “Çok özel filmler var. Mesela ‘Susuz Yaz’, benim rol aldığım ‘Berlin in Berlin’, ‘Salkım Hanımın Taneleri’... Daha çok film var ama şimdi isimleri aklıma gelmiyor, kimsenin de kalbini kırmak istemiyorum” dedi. 

“YENİ BİR ŞEY DENEYECEĞİM”

Hülya Avşar, “Sizi Berlin in Berlin tarzındaki filmlerde tekrar görebilecek miyiz?” sorusunu ise şöyle yanıtladı: “Her zaman, her şey olabilir. Kafamda bir proje var, ileride paylaşacağım. Türkiye’de yapılmayan bir şey... ‘Berlin in Berlin’le de Türkiye’ye yurt dışından ilk defa ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü getirdim. Filmdeki mastürbasyon sahnesi çok büyütülmüştü. Bu sonuçta sinema, ben de oyuncuyum. Çekinmeden oynamıştım. Kendimle, o sahneyle, aldığım ödülle gurur duyuyorum. Şimdi olsa, yine aynı şeyi yaparım. Zaten Sinan Çetin’e ben teklif ettim, senaryoya eklendi o sahne.”

İŞTE O SAHNE (VİDEO)