Hülya Avşar'dan Feraye sorusuna konuşulacak yanıt!

Hülya Avşar, önceki gün İstinyePark AVM'de objektiflere takıldı. Bir hayranının, Avşar kızını kucaklaması dikkati çekti.

Hülya Avşar'dan Feraye sorusuna konuşulacak yanıt!
Milliyet'in haberine göre AVM'de akşam yemeği yiyen Hülya Avşar, mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Star TV’de yayınlanan 'Bir Hülya Avşar Sohbeti' programının çok güzel gittiğini belirten ünlü sanatçı, "O masaya kimi oturtmak istersiniz?" sorusuna, "Kendimi oturtmak isterdim, kendimi anlatmak içimi dökmek isterdim” cevabını verdi.

Geçtiğimiz temmuz ayında çekimlerinin bittiğini duyurduğu 'Selfie' isimli biyografi filminin durumunun sorulması üzerine Avşar, “Bugün biraz da onu kutladık. Filmin her şeyi bitti bugün sinemacılar ve ekip ile bir sinema da filmimizi izledik. Ben yorum yapmak istemiyorum, 'Çok güzel oldu' falan demek istemiyorum, izleyenler karar versin" ifadelerini kullandı.

Hülya Avşar, bir hayranın kendisini cep telefonu ile videoya aldığını görünce sarılıp fotoğraf çekmesine müsaade etti. Avşar’ın bu samimi tavrından cesaret bulan hayranı “Gupse Özay gibi kucaklayacağım seni” diyerek, Avşar kızını kucakladı.

Avşar kızı, “Gala yaparsanız, Feraye Tanyolaç'ı çağırır mısınız?" sorusunu “Tabii ki benim kapım herkese açık" şeklinde yanıtladı.

Muhabirlerin, konu aşktan açıldığında "Hep 'keşke' diyorsunuz, gerçekten yokluğunu hissettiğiniz bir şey mi?" sorusu üzerine ünlü sanatçı, "Yokluğunu hissetsem benim hayatımda kimse olmaz mı? Ben böyle çok mutluyum. Hem çok yoğunum hem Zehra’nın yurt dışına gitmesi, gelmesi okul dönemleri buna vakit ayıramıyorum. Olmasını istesem buna vakit ayırırım ama istemiyorum demek ki" diyerek alışveriş merkezinden ayrıldı.