Hülya Koçyiğit büyük aşkını anlattı

Türk sinemasının koyu bir Beşiktaş taraftarı olan ünlü ismi Hülya Koçyiğit, eşi Selim Soydan'ın futbolcu olduğu günleri a Spor'dan Ceyda Dönmez'e anlattı.

Hülya Koçyiğit büyük aşkını anlattı
Sabah'ta yer alan habere göre Koçyiğit'in açıklamalarından satır başları şöyle:

"Annem Galatasaraylı, babam Fenerbahçeli'ydi. Maç günleri evde bayağı bir patırtı oluyordu. "Ben ne senden, ne sendenim, ben Beşiktaşlıyım" derdim. O gün bugün Beşiktaş'ın benim hayatımda çok önemli bir yeri var. Maçlarını çok severek izliyorum. Başarılarını takip ediyoruz. Başkanımız sağ olsun çok güzel transferler yaptı, bu sene çok ümitliyim takımımdan.

'SELİM SAKİN, BEN FEVRİYİM'

Selim çok daha sakin izliyor maçları, ben biraz fazla fevriyim. İyi ki diyorum beni stadyuma götürmüyorsun, götürsen orada mahcup edebilirim seni. Çünkü heyecanlı oluyorum seyrederken. Ama Selim bir futbol adamı olduğu için çok iyi biliyor neyin ne olacağını; temkinli izliyor, ben çok çabuk heyecanlanıyorum.

Selim futbolcuyken Fenerbahçeli'ydim açıkçası çünkü ruhen Selim'in başarılı olmasını istiyordum. Çünkü benim için orada takımdan çok Selim söz konusuydu. Aman Selim başarılı olsun, sakatlanmasın. Daha sonra idarecilik yaptığı yıllarda oturup dua ettiğimi hatırlıyorum başarılı olması için Fenerbahçe'nin. Orada takımdan çok canınız ve onun mutluluğu söz konusu oluyor. Dolayısıyla bir dönem Fenerbahçeli oldum diyebilirim."