Hülya Koçyiğit damadına toz kondurmadı

Sayısız filmde rol alan Hülya Koçyiğit, “Erkek oyuncularda tek favorim, damadım Engin Altan Düzyatan” dedi.

Hülya Koçyiğit damadına toz kondurmadı
Güneş Gazetesi'nin haberine göre Türk Sineması’nın duayen ismi Hülya Koçyiğit, önceki gün Kıbrıs’ta söyleşi yaptı. Bülent Ersoy’un konser verdiği Nuh’un Gemisi otelde Diva’dan önce sahneye çıkarak gelen soruları yanıtlayan Koçyiğit, Türk Sineması’nda en beğendiği erkek oyuncuyu da açıkladı.

Hülya Koçyiğit damadına toz kondurmadı

Şu anda ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisinde Ertuğrul Gazi’yi canlandıran damadı Engin Altan Düzyatan’ın kendisi için favori olduğunu söyleyen Koçyiğit, dizinin de sıkı bir takipçisi olduğunu anlattı. Torunu Neslişah Alkoçlar’la evli olan Düzyatan’ın oyunculuğundan övgüyle bahseden Koçyiğit, kadın oyuncular hakkında ise yorum yapmaktan çekindi.

Eşim oyuncu olmamı istedi

Söyleşide yıllar önce eşi Selim Soydan’la geçen diyaloğundan da bahseden tecrübeli oyuncu, ilk evlenme kararı aldığında yaşadığı soru işaretlerini anlattı. “Eşimle evlendiğim yıllarda 'Selim benden ne istiyorsun, oyunculuğu bırakmamı ister misin?' diye sordum, o zaman Selim’in verdiği cevap benim evlenmemdeki en büyük etken oldu. Selim ‘Sen ne diyorsun hiç öyle şey olur mu? En büyük hayranın benim ben. Her zaman yanındayım destekçinim’ dedi ve benim gönlümü fethetti” açıklamasını yapan Koçyiğit, eşinin kendisine verdiği değeri anlattı.

Engin Altan Düzyatan, 5 senedir reyting rekorları kıran 'Diriliş Ertuğrul' dizisine bu sene veda edecek. 'Diriliş Osman' adıyla devam edecek diziye, Düzyatan yerine Burak Özçivit dahil olacak.