HÜRMÜZ'E 'SULTAN' JESTİ

Türkan Şoray, her fırsatta oyunculuğunu takdir ettiği Nurgül Yeşilçay'ı onurlandırdı. Şoray, '7 Kocalı Hürmüz'ün galasına 'Dünyanın En Güzel Hürmüzü'ne' yazılı bir çelenk gönderdi.

HÜRMÜZ'E 'SULTAN' JESTİ

Türk sinemasının ’Sultan’ı Türkan Şoray’dan, ’Oyunculuğunu çok beğeniyorum, TV’de yalnız onu izliyorum’ dediği Nurgül Yeşilçay’a jest.  Şoray, ’7 Kocalı Hürmüz’ filminin Lütfü Kırdar’da gerçekleşen galasına ’Dünyanın En Güzel Hürmüz’üne’ yazılı bir çelenk gönderdi. 1971 yılında aynı adlı filmde ’Hürmüz’ karakterini canlandıran Türkan Şoray, 38 yıl sonra ’Hürmüz’ olan Nurgül Yeşilçay’ı bu jestiyle duygulandırdı. Çelengin önünde poz veren Yeşilçay, ’Onun tarafından takdir edilmek inanılmaz güzel bir duygu’ dedi. Galaya Nurgül Yeşilçay’ın yanı sıra filmin diğer oyuncuları Gülse Birsel, Erkan Can, Mehmet Ali Alabora, Sarp Apak,  Cengiz Küçükayvaz, Öner Erkan, Zihni Göktay gibi isimler de katıldı.

İlk rolünde Türkan Şoray’ın kızı oldu

Nurgül Yeşilçay, ilk oyunculuk denemesinde, 1999 yılında TV’de yayınlanan ’İkinci Bahar’da Türkan Şoray’ın kızını canlandırmıştı.

Filmin fragmanını izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız..

http://www.sacitaslan.com/index.php?bab=videogaleri&id=4384