Cengiz Semercioğlu'nun yalan iddiasını Hürriyet de yalanladı.

Hürriyet, Semercioğlu'nun pisliğini temizledi!

Müfteri Cengiz Semercioğlu, Fox’un "Bizden Kaçmaz" programını hedef alan mesnetsiz yazısıyla tüm medyaya madara olmuştu. En kötüsü de Hürriyet gazetesini kirli emellerine alet etmişti. Hürriyet yönetimi; başta genel yayın yönetmeni Enis Berberoğlu ve okur temsilcisi Faruk Bildirici olmak üzere haftasonundan bu yana Fox’un ve "Bizden Kaçmaz"ın uğradığı mağduriyeti gidermenin hesaplarını yapıyordu.

Enis Berberoğlu, Cengiz Semercioğlu’nu "Hürriyet’i kişisel kavgalarına alet edemezsin!" diyerek sert bir dille uyardı.

Ve Hürriyet gazetesinde gün itibarıyla Fox Operasyon Direktörü Pietro Vicari’nin; Cengiz Semercioğlu’nu yerin dibine sokan açıklaması yayınlandı. 

Hürriyet gazetesinde yer alan haber aynen aşağıdaki gibi;

Fox TV Operasyonlar Direktörü Pietro Vicari, Kelebek’te Cengiz Semercioğlu’nun köşesinde, Bizden Kaçmaz Programı ile ilgili çıkan yazı için şu açıklamayı yaptı:

“Yazıyı okuduktan sonra Bizden Kaçmaz programının son bölümünü izledim ve programın sorumlusuyla konuştum. Programda gizli bir dinleme, masaya konmuş gizli bir mikrofon, ses kayıt cihazı ya da yazıda yazılan gibi bir ‘telekulak’ durumu kesinlikle söz konusu değildir. Zaten görüntülerde de sesin kameranın mikrofonundan alındığı açıkça ortadadır, bunun teyidi de programın sorumlusuyla yapılmıştır. Görüntüler dikkatlice izlenirse kaydedilen ses bağırarak konuşan beyefendiye aittir; Cengiz Semercioğlu’nun ya da Hande Yener’in konuşmaları kamera uzakta olduğu için duyulmamıştır. Kameralar görüntüyle birlikte ses de kaydetmektedir. Bizden Kaçmaz ekibi görüntüleri halka açık bir mekanda, kendilerini saklama ihtiyacı duymadan çekmişlerdir.”