İbrahim Akın'ın kör talihi!

Altay’da İbrahim Akın sol üst adalesinden yine sakatlandı. Tecrübeli yıldız, bu sezon ilk 16 hafta sonunda 3. kez sakatlık kabusu yaşadı.

İbrahim Akın'ın kör talihi!
Yeni Asır'da yer alan habere göre TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 7 puan gerisine düştüğü lider Gümüşhanespor'a konuk olacak olan 4. sıradaki Altay'da İbrahim Akın şoku yaşanıyor.

Antalya'daki final maçında Altay'ı 2. Lig'e çıkartan penaltı vuruşunu yapan 33 yaşındaki sol kanat oyuncusunun belini bu sezon sakatlıklar büktü. Sezona 2 gol ve 1 asistle fırtına gibi başlayan tecrübeli yıldız, 2. haftadaki K.Maraş deplasmanından sakat dönmesi keyifleri kaçırdı. Deplasmandaki Nazilli Bld ve Niğde Bld maçlarında forma giyemeyen İbrahim Akın, Ottocool Karagümrük karşılaşmasıyla yeniden yeşil sahalara dönmüştü.

Karagümrük, A.Selçuk ve Fethiye maçlarında 11'de oynayan yıldız futbolcu, 5-3 kaybedilen Kırklareli deplasmanında bir kez daha sakatlık şokuyla sarsıldı. İzmir'de 1-0 kazanılan Sakarya maçında tribüne çıkan yıldız, iyileşmesinin ardından Silivri, Bandırma, Karşıyaka, Bugsaş, Hacettepe ve Pendik maçlarında 11'de yer bulamadı.

Pendik maçında son 30 dakikada oynayan tecrübeli sol ayağın üst adalesinden yine sorun yaşadığı belirtildi. İbrahim Akın'ın Gümüşhane'ye yetiştirilmesi için çaba sarfediliyor.
Konular Spor Haberleri