İbrahim Erkal'ı kaybettik

Salı günü beyin ölümü gerçekleşen ses sanatçısı İbrahim Erkal hayatını kaybetti.

İbrahim Erkal'ı kaybettik
Hürriyet'te yer alan habere göre Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi süren ve önceki gün beyin ölümünün gerçekleştiği ancak hayati fonksiyonun devam ettiği açıklanan İbrahim Erkal'ın saat 22.10'da kalbi durdu.

Doktorların tüm çabalarına rağmen İbrahim Erkal, kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

DOKTOR AÇIKLAMA YAPTI

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Doç. Dr. Necdet Sağlam da AA muhabirine yaptığı açıklamada, beyin ölümü gerçekleşen Erkal'ın saat 22.10'da kalbinin de durduğunu belirterek, vefat ettiğini söyledi.

Sağlam, "Değerli sanatçımız İbrahim Erkal bugün saat 22.10'da kalbinin de durması sonucu vefat etmiştir. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır dileriz." dedi.

Önceki gün beyin ölümü gerçekleşen İbrahim Erkal'ın, tıbbi destek ünitesine bağlı olarak kalp ve diğer organlarının hayati fonksiyonları sürdürülüyordu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN EŞİNE BAŞSAĞLIĞI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erkal’ın eşi Filiz Akgün’e başsağlığı diledi.              

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, ünlü sanatçının vefat haberinin ardından eşi Filiz Akgün'ü telefonla arayarak taziye dileğinde bulundu.

Sanatçının vefatından müteessir olduğunu ifade eden Erdoğan, merhuma Allah'tan rahmet, geride bıraktığı ailesine ve sanat camiasına ise başsağlığı diledi.