İbrahim Erkal'ın cenazesi hastaneden alındı

Hayatını kaybeden ünlü sanatçı İbrahim Erkal'ın cenazesi yakınları tarafından hastaneden alınarak Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

İbrahim Erkal'ın cenazesi hastaneden alındı
Hürriyet'te yer alan habere göre İbrahim Erkal tedavi gördüğü Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde dün gece saatlerinde hayatını kaybetmişti.

Ünlü sanatçı Erkal'ın cenazesi bugün sabah saatlerinde yakınları tarafından hastaneden alınarak cenaze aracına kondu. Erkal'ın cenazesi incelenmek üzere Yenibosna'da bulunan Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

Sanatçının cenazesinin yarın öğle namazını müteakip Üsküdar'da bulunan Marmara İlahiyat Camii'den kaldırılarak Karacaahmet Mezarlığı'nda defnedileceği belirtildi.

Erkal’ın eşinin amcası olan Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün de cenazeyi almak için Adli Tıp Kurumu’na gelenler arasındaydı. Gazetecilere açıklama yapan Akgün, "1 aylık bir süreç vardı. Bu mücadeleyi kaybetti. Allah’tan rahmet diliyoruz. Düştüğü için bu tip vakalar mutlaka Adli Tıp Kurumu’na gelmek zorundadır. Başka bir değerlendirme olmaması gerekir. Gereği yapılmıştır" diye konuştu.

Akgün, Erkal'ın eşinin de zor bir dönem geçirdiğini belirterek, "Çok zor. 2 çocuk vardı. Üçüncü çocuk olduktan on gün sonra İbrahim beyin kanaması geçirdi. 40 günlük bir bebeği var" ifadelerini kullandı.