İbrahim Kutluay - Demet Şener boşanmasında hatlar karıştı!

Demet Kutluay, 'Boşanma davasını 3. kadın için değil, 2. kadın için açtım. İbo konuşsun' dedi. Tuba'nın İbo'dan ayrılıp dizi setinde yeni bir aşka yelken açtığı öğrenildi...

İbrahim Kutluay - Demet Şener boşanmasında hatlar karıştı!
Güneş Gazetesi'nde yer alan habere göre İbrahim Kutluay’ın, Tuba Büyüküstün ile yasak aşk yaşadığı iddialarının ardından gözler boşanma davası süren Demet Kutluay’a döndü.

Tuba ile boşanma aşamasında olduğu eşi Onur Saylak birlikte açıklama yaparak, haberin doğru olmadığını söylemişlerdi. Konu ile ilgili yorumu sorulan Demet Kutluay, “İki insanın aşk yaşadığından şüpheleniyorsunuz bana neden soruyorsunuz İbrahim’e sorun” dedi.

'CESUR VE GÜZEL' SETİNDE NELER OLUYOR?

“Davada Tuba Büyüküstün konusu da var mı?..” şeklindeki sorusuna, “Ben boşanma davasını 3. Bir kadın yüzünden açmadım. Benim açtığım dava başka, farklı bir kadınla ilgili” dedi. Seren Serengil de dün sabah programında “İbrahim Kutluay’ın ilk sevgilisi Edvina Sponza, İbrahim Kutluay’dan ayrılınca Demet Kutluay’a bir mektup gönderdi ve İbrahim’in Tuba Büyüküstün ile olduğunu yazdı. İbrahim, Tuba dedikodusu da böyle yayıldı” iddiasında bulundu. Serengil'in herkesi şaşırtan bu sözlerinden saatler sonra da İbrahim Kutluay'dan şu açıklama geldi: "Halihazırda evlilik birliği içerisinde yer alan bir hanımefendi ile şahsım arasında ilişki olduğuna dair hiçbir beyan veya haber, gerçeği yansıtmamaktadır. Bu vesile ile açıklamak isterim ki; bugüne kadar izlediğim tutum ile paralel olarak bugünden sonra da bu ve bu gibi asılsız iddia ve isnatlara ilişkin olarak her zaman sükunet ve suskunluğumu muhafaza edeceğim."

Öte yandan Tuba Büyüküstün'ün Cesur ve Güzel dizisindeki oyunculardan biriyle yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi...