İbrahim Tatlıses Fan Club'dan açıklama!

"Sistemimizden uzaklaşan kişiler burada bozdukları huzuru kendileri tekrar ortaya koyacakmış gibi çeşitli fan clubler açmaktadırlar. "

İbrahim Tatlıses Fan Club'dan açıklama!

Duruşumuz Bellidir!

Değerli Ziyaretçilerimiz;

Sitemiz kuralları gereği, site huzurunu bozan kişi ve kişiler sitemimizden uzaklaştırılmaktadırlar. Sistemimizden uzaklaşan kişiler burada bozdukları huzuru kendileri tekrar ortaya koyacakmış gibi çeşitli fan clubler açmaktadırlar. Öncelikle fan club açmak birçok sorumluluğu beraberinde getirir. Sadece İbrahim Tatlıses’in şarkılarını dinlemekle, albümünü satın almakla olmaz bu işler. Şarkının söz yazarını, bestekârını, sazendelerini hatta daha da abartarak stüdyoda olup biteni bilmek gerekir. Bu da bilgi ve beceri işidir. Biz bu bilgi ve beceriyi iyi bir şekilde değerlendiriyoruz ki

Söz yazarları ve bestecilerle iletişim halindeyiz,

Vokaller ile irtibat halindeyiz,

Sazendelerle görüşmekteyiz.

Bir de bu işin magazinsel boyutu var ki medya-magazin dünyasından da sitemizi tanıyan, hatta takip eden isimler de var.Bunlardan biri değerli insan Sacit Aslan. Biz bugüne kadar yapılan hiçbir habere saygısızca cevap vermedik ve vermeyeceğiz. Kötü haberi elbette eleştirdik; ama bunu edep ve adap çerçevesinde yaptık. Bunu Sacit Aslan da biliyor. Sacit Aslan’ın ve biz site yönetiminin haberdar olduğu bir olayı siz değerli ziyaretçilerimizin de bilmesi lazım.

Sitemiz tarafından hiçbir basın mensubuna, site sahibine küfür içerikli mail atılmamıştır. Az önce bahsettiğimiz bilgi ve becerilerin yanında fan club açmak saygıyı da gerektirir. Bu nedenle Sacit Aslan’ın da bir vesile olduğunu düşünerek tüm basın mensuplarına sesleniyoruz:

“İbrahim Tatlıses Fan Club’ten gelen küfür içerikli mailler bize ait değildir. www.imparatortatlises.com adlı internet sitemizin 2005’ten bu yana duruşu, tavrı bellidir. Herkese saygı ve sevgilerimizle…”

İbrahim Tatlıses Fan Club Yönetimi
www.imparatortatlises.com