İbrahim Tatlıses'ten 'dişli' açıklama!...

İbrahim Tatlıses, İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne malulen emekli olabilmek için başvuru yaptığı haberine cevap verdi. İbrahim Tatlıses, “Ben oraya dişime baktırmak için gittim” dedi...

İbrahim Tatlıses'ten 'dişli' açıklama!...
Yeni Asır Gazetesi'nden Fatih Şendil'in ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne malulen emekli olabilmek için yaptığı başvuru ile ilgili haberi Türkiye'de gündem oldu.

Magazin camiasında günün konusu haline gelen gelişmenin ardından ünlü sanatçı açıklamada bulundu.

Bodrum'da ulaşılan Tatlıses, hastaneye gittiğini doğrularken ilginç bir savunmada bulundu. Tatlıses, "Ben oraya diş tedavisi için gittim" dedi.

'BİLGİ VERMEYİN'

Hastane çalışanları ise, "Tatlıses, malulen emekli olabilmek için heyet raporu istedi. Normal vatandaşın aylarca alamadığı raporu iki günde çıkardı" dedi.

14 Mart 2011'de İstanbul'da uğradığı silahlı saldırıda başından yaralanan ünlü sanatçı Tatlıses, uzun süre tedavi gördü. O günden bu yana hiç albüm yapmayan ve sahneye çıkmayan Tatlıses, ağırlıklı olarak İzmir'de yaşamaya başladı.

Tatlıses, geçtiğimiz günlerde heyet raporu almak için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne başvurdu. Tatlıses, hastane yöneticilerine yaptırdığı işlemle ilgili basına kesinlikle bilgi verilmemesi ricasında bulundu.

BÜYÜK GİZLİLİK

Tatlıses'in işlemleri büyük bir gizlilik altında gerçekleştirilirken çarşamba günü hastaneye giden Tatlıses'i tanıyan vatandaşlar etrafını sardı. Hayranlarının fotoğraf çektirme taleplerini reddeden Tatlıses, hemen oradan uzaklaştı. Tatlıses'in hastaneye neden gittiğini araştıran Yeni Asır, ünlü sanatçının malulen emeklilik için heyet raporu aldığını ortaya çıkardı.