İbrahim Toraman'ın otel kayıtları incelenecek

Boşanma davası süren Beşiktaş ve milli takımın eski futbolcularından İbrahim Toraman’ın eşini aldatıp aldatmadığının tespitine yönelik otel kayıtlarının incelenmesi kararlaştırıldı.

İbrahim Toraman'ın otel kayıtları incelenecek
Sabah'tan Ali Oktay'ın haberine göre İbrahim Toraman ile Eylem Toraman, İstanbul Anadolu Aile Mahkemesi'nde karşılıklı açtıkları boşanma davasının geçen haftaki üçüncü duruşmasına avukatlarıyla birlikte katıldı. Çiftin talebi doğrultusunda duruşma gizli yapıldı. Eylem Toraman'ın avukatı halen İstanbul Anadolu 35. Asliye Ceza Mahkemesi'nde ceza yargılamasının devam ettiğini hatırlattı. Eylem Toraman da, "Eşimle 24 Ocak 2016'dan beri ayrı yaşıyoruz. Çocuğumuzun küçük olması nedeniyle çalışmıyor, çocuğuma bakıyorum. Şarköy'de bir evim ve bir arabam vardır. Bunun dışında malım yoktur. Nafaka dışında bir gelirim bulunmamaktadır" dedi. İbrahim Toraman ise "Şu an ben de çalışmıyorum. Gaziantep ve Sivas'ta 13 taşınmazım var. Aylık ortalama 15-20 bin liraya yakın kira gelirim var. Ben de boşanmak istiyorum. Nafaka, tazminat ve diğer talepleri reddediyorum. Açtığım manevi tazminat talebimi tekrar ederim" dedi.

DURUŞMA ERTELENDİ

Mahkeme, İstanbul Anadolu 35. Asliye Ceza ve 66. Asliye Ceza Mahkemesi'nde süren ceza dosyalarının incelenmesi için iki ayrı mahkemeye yazı yazılmasına karar verdi.

Ayrıca, İbrahim Toraman'ın 12 Ağustos 2014'ten sonra geçici ikamet yerleri kapsamında yurt genelinde konaklama yaptığı otellerin, hangi otellerde ve kiminle kaldığının tespiti için Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Şube Daire Başkanlığı'na yazı yazılmasını kararlaştıran mahkeme, duruşmayı erteledi.
Konular Spor Haberleri