Mert Ali İçelli'den bomba açıklamalar!

Türkiye’nin başarılı aranjörlerinden Mert Ali İçelli, Hakan Kanburoğlu’na verdiği röportajda birbirinden özel açıklamalar yaptı.

İçelli'den bomba açıklamalar!
AJDA PEKKAN İLE ÇALIŞTIĞIM İÇİN ŞANSLI BİR MÜZİSYENİM

‘’Bir şarkı, herkesle hit olmaz’’ açıklamasıyla müzik piyasası için doğru şarkı seçimine vurgu yapan Mert Ali İçelli; Ajda Pekkan’ın sahne çalışmalarında yer aldığı için ise ‘’Ajda Pekkan’a eşlik ederken paha biçilemez tecrübeler kazandığım için şanslı bir müzisyenim’’ açıklamasında bulundu.

Mert Ali İçelli, eşi Elif Nun’un 2015-2016 yıllarında Demet Akalın’a "Gölge" ve "Çalkala" şarkıları vermesine ön ayak olduğunu dile getirirken; ‘’Eşimin başarısını kıskanmıyorum, çok başarılı şarkılar yazıyor. Allah’a binlerce kez şükür ediyorum. Ona yaklaşabiliyorsam ne mutlu bana’’ ifadesinde bulundu.

BENDEN OLSA OLSA FİT MAKİNESİ OLUR

Soner Sarıkabayı’nın "Buz" şarkısının aranjörlüğünü üstlenmesinin hayatında dönüm noktası olduğunu söyleyen İçelli; ‘’Hit makinası gibi tuhaf yakıştırmalar bana garip geliyor, her gün spor yapıp düzenli beslendiğim için benden olsa olsa fit makinası olur’’ açıklamasıyla da röportaj anında kahkahalar attırdı. 

SESİNİ EN ÇOK BEĞENDİĞİM KİŞİ EŞİM

Ajda Pekkan, Demet Akalın, Işın Karaca, Murat Boz, Soner Sarıkabadayı gibi müzik piyasasının bir çok önemli isminin şarkılarını aranje eden Mert Ali İçelli; ‘’Sesini en çok beğendiğim kişi eşim,o kadar harika bir eşim var ki ona yaklaşıyorsam bile ben iyi bir eşimdir. 13 yıldır evliyim ve Rüzgar adında bir oğlumuz var. Bu mutluluk için Allah’a bin kere şükürler olsun.’’ açıklamasını yaptı.
Konular Müzik