'İçerde'nin çekimleri vatandaşları şok etti!

Çağatay Ulusoy’un oynadığı ‘İçerde’nin önceki günkü çekimi Maçka Parkı’nın en kalabalık saatlerinden birinde yapıldı. Ebeveynleriyle parkta oyun oynayan çocuklar, çekimler sırasında patlayan silahlarla dehşete düştü.

'İçerde'nin çekimleri vatandaşları şok etti!
Takvim'den Aydın Hamza'nın haberine göre havaların ısınmasıyla vatandaş kendini parklara attı. Ancak çocuklarıyla birlikte önceki gün Maçka Parkı'na gidenlerin yaptığı keyif, bir anda korkuya dönüştü. Bunun sebebi ise başrollerinde Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli'nin yer aldığı 'İçerde' dizisinin aksiyon dolu çekimleriydi.

'İçerde'nin çekimleri vatandaşları şok etti!

Yediden yetmişe her kesimin gidip dinlendiği ve nefes aldığı Maçka Parkı'nda dizi çekimleri dolayısıyla bir anda silahlar patlayınca vatandaşlar dehşete düştü. Silahların patlamasının dizi çekimleri nedeniyle olduğunu bilmeyen ebeveynler, bir anda kendilerini çocuklarının üzerine siper etti. Bazı minikler ise korkudan gözyaşlarına boğuldu.

'İçerde'nin çekimleri vatandaşları şok etti! - Resim : 2

MİNİKLER GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Çok sayıda anne ve baba çocuklarının korktuğunu söyleyerek set ekibine isyan etti. Çağatay Ulusoy'un rol gereği eline silah alıp sağa sola ateş ettiği çekimlerden sonra bir kadın "Burada çocuklarımız oyun oynuyor. Parkta silah mı patlatılır? Sizi içeri attıralım da görün" sözleriyle tepkisini ortaya koydu. Vatandaşların kadına destek vermesiyle birlikte çekimler durduruldu.

'İçerde'nin çekimleri vatandaşları şok etti! - Resim : 3

Parktakilerin şikayeti üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çekim için izin alındığını söyledi. Set ekibinin parktan gitmesini isteyen vatandaşların tepkisi gergin bir ortama neden oldu. Hızla sahneleri çeken dizi ekibi, apar topar parktan ayrılınca vatandaşın keyfi, kaldığı yerden devam etti.

'İçerde'nin çekimleri vatandaşları şok etti! - Resim : 4

Senaryo gereği elindeki kurusıkı tabancayla etrafa ateş açıp kız arkadaşını vuran kişiye 'Neredesin o. çocuğu?' diye bağıran Çağatay Ulusoy da vatandaşın tepkisinden nasibini aldı.