İdo, babasını İzmir'de ziyaret etti

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, oğlu İdo’yu ilk kez İzmir’deki restoranında ağırladı. Uzun zamandır görmediği evladını elleriyle besleyen Tatlıses, çarpıcı açıklamalar yaptı.

İdo, babasını İzmir'de ziyaret etti
Yeni Asır'dan Kahraman Durak'ın haberine göre geçtiğimiz yıl İzmir'e yerleşen ve Üçyol semtinde Tatlıses Kebap'ı açan İbrahim Tatlıses, oğlu İdo'yu ilk kez İzmir'deki restoranında ağırladı. Elleri ile oğluna kebap yediren, sarılıp sarılıp öpen İbrahim Tatlıses, İdo ile birlikte 'Gülüm Benim ve Kara Üzüm Habbesi' şarkılarını söylemeyi de ihmal etmedi.

HER ŞEYİNİ SATIYOR

İdo'nun yaptığı espriler sonrasında dakikalarca gülme krizine giren Tatlıses, 'İzmir'e iyi ki taşınmışım ne iyi dostlarım varmış' diyerek mutluluğunu ifade etti. İbrahim Tatlıses, çiğ köfte fabrikasını İzmir'e taşıyacağını ve İstanbul Seyrantepe'deki restoranını da kapatıp Çeşme'de mekan açacağını açıkladı.
İdo esprileri üst üste patlatınca kahkahalar havada uçuştu. İdo, 'İsmim, soyismim aynı ama yaşantımız farklı. Açlıktan zayıfladım, diyetten değil' deyince İbrahim Tatlıses kahkahayı patlattı.

'İKİ YIL GÜLMEDİM'

Kısa bir süre gülmeye ara veren İbrahim Tatlıses, 'Çok güldüğümde nefesim kesiliyordu. Nefessiz kalmamak için iki yıl gülmedim' dedi. 'Ben İzmir'i sevdim, İzmirliler de beni. Biz birlikte İzmirlileştik' diyerek sözlerine devam eden İbrahim Tatlıses, 'Hakikaten İzmir'de bu kadar sevildiğimi bilmiyordum. Yemin ederim iyi ki gelmişim, özlemimizi giderdik. Moral geldi. Herkesi buraya getireceğim, buna ailem de dahil. Bir gün gelecek herkes İzmirlileşecek' şeklinde konuştu.

'GEZDİREMİYORUM'

Çocuklarının her birinin kendisi için ayrı değerli olduğunu vurgulayan İbrahim Tatlıses, 'Ama şansları kötü şöyle ki; başıma bu olay geldi kimseye sahip çıkamadım. Sahip çıkamadım derken, Elifimin elinden tutup gezemiyorum bile...' dedi ve beş dakika önce kahkaha atan adam duygulanıp ağlamaya başladı.

'İDO EVLENMEMELİ'

Hayatındaki hiçbir kadını mağdur etmediğini belirten İbrahim Tatlıses, 'Hayatımdaki tüm kadınlara sahip çıktım. Onlar da benim arkamdan laf ettirmedi. Şimdikilere bakıyorum. Ayrılıyorlar çocukları var hemen ertesi gün sevgili... Olur mu öyle şey? Kabul etmiyorum. İleride çocuklarına ne diyecekler' diyerek son dönemdeki ünlü isimleri eleştirdi. İdo'nun evlenmesini uygun görmediğini de belirten İbrahim Tatlıses, 'Bu yaşta ne demek evlenmek' diyerek İdo'nun evlilik için daha yaşının ufak olduğunun altını çizdi.

'ÇOK BÜYÜK BİR İSMİN OĞLUYUM'

Nüfus kağıdındaki ismi İbrahim Tatlıses olduğu için resmi işlemlerde 'İbrahim Tatlıses' adını kullandığını belirten İdo, 'Bilet ayırtıyorum gişeye gittiğim de 'Aaaa sen miydin? Biz İbrahim beyi bekliyorduk' diyerek babamı soruyorlar. Ne kadar büyük bir ismin oğlu olduğumu asla ve asla unutmuyorum' dedi.